No SSO cookie
Raliul de la Monte Carlo - A trecut prima zi
Prezentari

Prima zi din Raliul Monte Carlo a fost una specifica pentru raliul care deschide sezonul in Campionatul Mondial de Raliuri. Marco Tempestini si Dorin Pulpea au trecut peste toate capcanele si au terminat ziua pe locul 34 in clasamentul general si pe locul 6 la clasa 3.

Imagini (0) Data: 19 January 2012 Comentarii (0)

Monte Carlo ramane un raliu clasic
Noutati-auto

Indiferent ca este inclus in Intercontinental Rally Challenge sau revine acum, dupa o pauza de trei ani, in Campionatul Mondial de Raliuri, Raliul Monte Carlo ramane un raliu clasic. Dupa recunoasteri si shakedown, Tempesta şi Dorin Pulpea sunt pregatiti pentru startul in cel mai celebru raliu din lume.

Imagini (0) Data: 17 January 2012 Comentarii (0)

MINI John Cooper Works WRC a fost desemnata "Masina de raliuri a anului"
Noutati-auto

Modelul cu care MINI si-a marcat revenirea in Campionatul Mondial de raliuri, MINI John Cooper Works WRC, a fost desemnat "Rally Car of the Year" in cadrul galei Premiilor Autosport ce a avut loc la Londra, cel mai prestigios eveniment din calendarul industriei motorsportului.

Imagini (12) Data: 12 December 2011 Comentarii (2)

Raliul Sibiului este in calendarul IRC 2012
Noutati-auto

Raliul Sibiului va face parte, incepand cu sezonul 2012, din calendarul Intercontinental Rally Challenge (IRC) , alaturi de etape clasice precum Raliul San Remo si Turul Corsicii.

Imagini (0) Data: 24 November 2011 Comentarii (8)

Loeb castiga Raliul Spaniei si este aproape de titlul mondial
Noutati-auto

Francezul Sebastien Loeb s-a impus clar in Raliul Spaniei si este tot mai aproape de cucerirea celui de-al optulea titlu mondial consecutiv.

Imagini (0) Data: 24 October 2011 Comentarii (0)

Loeb continua sa conduca Raliul Spaniei
Noutati-auto

Francezul Sebastien Loeb conduce Raliul Spaniei dupa doua zile de competitii, fiind urmat in continuare de finlandezii Jari-Matti Latvala si Mikko Hirvonen.

Imagini (0) Data: 22 October 2011 Comentarii (0)

Loeb conduce Raliul Spaniei dupa prima zi
Noutati-auto

Francezul Sebastien Loeb conduce Raliul Spaniei dupa primele sase probe speciale, fiind urmat de finlandezii Jari-Matti Latvala si Mikko Hirvonen.

Imagini (0) Data: 21 October 2011 Comentarii (0)

MINI WRC Team pe locul doi in Raliul Frantei
Noutati-auto

Locul al doilea in Raliul Frantei-Alsacia este un rezultat remarcabil pentru MINI WRC Team dupa numai patru participari in etapele de mondial.

Imagini (10) Data: 5 October 2011 Comentarii (0)

Ogier, primul in Raliul Frantei dupa doua zile
Noutati-auto

Sebastien Ogier a preluat ostilitatile dupa doua zile de competitii in Raliul Frantei, dar ibericul Dani Sordo ramane inca aproape de pilotul Citroen.

Imagini (0) Data: 2 October 2011 Comentarii (0)

Sordo conduce Raliul Frantei dupa prima zi
Noutati-auto

Spaniolul Dani Sordo este liderul surprinzator al Raliului Frantei dupa prima zi de concurs, acesta fiind urmat de Petter Solberg si Sebastien Ogier, in conditiile in care Sebastien Loeb a abandonat deja.

Imagini (0) Data: 1 October 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1643 :: 15.32MB