No SSO cookie

Loeb castiga Raliul Spaniei si este aproape de titlul mondial

voteaza
(0/ 0)
Loeb castiga Raliul Spaniei si este aproape de titlul mondial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Loeb s-a impus clar in Raliul Spaniei si este tot mai aproape de cucerirea celui de-al optulea titlu mondial consecutiv.

 
 

Francezul Sebastien Loeb, pilotul de WRC al echipei Citroen, s-a impus la pas in Raliul Spaniei si are prima sansa la adjudecarea titlului mondial. Loeb a fost urmat in Spania de Mikko Hirvonen si Jari-Matti Latvala, pilotii Ford, in vreme ce in clasamentul general Hirvonen este acum la opt puncte de francez.

Ultima zi a Raliului Spaniei a adus doua lucruri asteptate, dar si o lovitura de teatru. Astfel, Sebastien Loeb a dominat ostilitatile fara mari probleme si a reusit sa se detaseze la peste doua secunde de urmaritorii sai, Latvala i-a cedat locul secund coechipierului sau Hirvonen, in vreme ce Sebastien Ogier a suferit de pe urma unei probleme la motor si a fost nevoit sa abandoneze.

Ogier a iesit astfel definitiv din lupta pentru titlu, diferenta dintre el si Loeb fiind acum de 29 de puncte. Locul patru in Raliul Spaniei a fost ocupat de favoritul gazdelor si pilotul Mini, Dani Sordo, in vreme ce pe cinci s-a clasat coechipierul acestuia, britanicul Kris Meeke.

Cei doi piloti Mini au fost si protagonistii Power Stage-ului de la finele raliului, Meeke reusind o victorie surprinzatoare, iar Sordo clasandu-se pe locul secund. Al treilea a fost Sebastien Loeb, cel care a ajuns la un total de 222 de puncte in ierarhia generala a pilotilor, cu opt mai multe decat Mikko Hirvonen.

Lupta pentru titlu ramane asadar deschisa si va fi transata in ultima etapa a sezonului, care va avea loc intre 10 si 13 noiembrie in Tara Galilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1461 :: 17.78MB