No SSO cookie
WRC 2011 – Sebastien Ogier castiga Raliul Portugaliei.
Noutati-auto

Sebastien Ogier isi trece in palmares al doilea succes in Portugalia, pe nisipurile de la Algarve, dupa ce francezul castigase si cu un an in urma acest raliu. Loeb il secondeaza pe podium pentru a completa dubla Citroen Total.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 28 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: 50 de ani de raliuri in 90 de minute
Noutati-auto

Helmut Deimel a condensat 50 de ani de raliuri intr-un lung-metraj de 90 de minute dedicat tuturor iubitorlor acestui sport.

Imagini (1) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

Kubica, in spital dupa un accident de raliu
Formula 1

Robert Kubica a fost transportat de urgenta la spital duminica, dupa un grav accident suferit la un raliu din Italia.

Imagini (1) Data: 7 February 2011 Comentarii (0)

Alex Caffi va concura in Raliul Monte Carlo
Formula 1

Italianul Alex Caffi, fost pilot de F 1, a anuntat ca va participa la Raliul de la Monte Carlo, din ianuarie. Printre celelalte nume importante care vor lua startul in aceasta cursa se va afla si polonezul Robert Kubica.

Imagini (1) Data: 28 December 2010 Comentarii (0)

Din 2011, Timisoara va fi gazda unui nou raliu
Noutati-auto

Veste buna pentru amatorii sporturilor cu motor din vestul tarii. Se pregateste pentru 2011 un puternic campionat regional cu 8 etape in judetele din aceasta parte a tarii. „Va fi un campionat de raliu adevarat, cu etape de viteza”, promite organizatorul Sorin Balan.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 17 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata rezumatul Raliului Marii Britanii!
Noutati-auto

Raliul Marii Britanii a marcat incheierea sezonului 2010 si in acelasi timp si a propulsoarelor de 2.0 litri, sezonul 2011 va debuta cu trecerea la propulsoarele de 1.6 litri. Acest rezumat prezinta cele mai importante momente ale Raliului din Marea Britanie.

Imagini (1) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

Loeb castiga si Raliul Marii Britanii
Noutati-auto

Sebastien Loeb a castigat si Raliul Marii Britanii, ajungand la nu mai putin de opt victorii in 2010 si 62 in intreaga cariera.

Imagini (1) Data: 14 November 2010 Comentarii (0)

Loeb si Solberg, la mare lupta in Raliul Marii Britanii
Noutati-auto

Cu cinci probe speciale inainte de finalul Raliului Marii Britanii, Sebastien Loeb se afla la conducere, fiind urmat indeaproape de Petter Solberg.

Imagini (1) Data: 13 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Istoria Raliului Marii Britanii din ultimii ani
Noutati-auto

Raliul Marii Britanii este chiar dupa colt, iar cei de la Motors TV au realizat un scurt colaj cu ultimii cinci ani ai Raliului Marii Britanii. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase raliuri din circuitul WRC. Petter Solberg s-a impus in 2005, fiind urmat in 2006 de catre Marcus Gronholm, Mikko Hirvonen s-a impus in 2007, iar ultimii doi ani au fost dominati de Sebastien Loeb.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

WRC: Sebastien Loeb a castigat Raliul Spaniei!
Noutati-auto

Sebastien Loeb a trecut in palmares o noua victorie, aceasta fiind cea cu numarul 61 din Campionatul Mondial de Raliuri. Noua victorie a demonstrat de asemenea si suprematia modelului Citroen C4 WRC pe asfalt.

Imagini (1) Data: 25 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2875 :: 15.26MB