No SSO cookie

Ogier, primul in Raliul Frantei dupa doua zile

voteaza
(0/ 0)
Ogier, primul in Raliul Frantei dupa doua zile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastien Ogier a preluat ostilitatile dupa doua zile de competitii in Raliul Frantei, dar ibericul Dani Sordo ramane inca aproape de pilotul Citroen.

 
 

Sebastien Ogier este liderul Raliului Frantei dupa doua zile si pilotul Citroen are sanse mari sa se apropie in ierarhia generala din WRC de coechipierul sau, Sebastien Loeb. Ogier este urmat in Alsacia de spaniolul Dani Sordo, pilotul echipei Mini, in vreme ce al treilea clasat este Petter Solberg.

Pilotul secund Citroen a profitat de abandonul din prima zi a Raliului Frantei al lui Sebastien Loeb si, in cazul in care se va impune la sfarsitul celor trei zile din Alsacia, se va apropia la doar patru puncte de campionul mondial en-titre. Mai mult decat atat, Ogier va mai avea la dispozitie si Power Stage-ul de la finele raliului, care i-ar putea permite sa vina chiar la un singur punct de Loeb.

Celalalt pilot cu sanse la titlul mondial, finlandezul Mikko Hirvonen, se claseaza pe locul cinci in Raliul Frantei dupa 17 probe speciale. Pilotul Ford ar mai putea castiga o pozitie duminica, avand in vedere ca in fata lui se afla coechipierul sau, Jari-Matti Latvala. Totusi, Latvala are un avans de un minut si jumatate in fata lui Hirvonen si echipa Ford ar putea pana la urma sa nu intervina si sa-i lase pe cei doi pe aceste pozitii.

Revenind la varful raliului care se afla in plina desfasurare, Loeb nu va avea o misiune usoara in ultima zi de competitii, Dani Sordo aflandu-se la mai putin de zece secunde in spatele sau. Spaniolul are totusi locul doi asigurat, in conditiile in care Solberg este la 40 de secunde distanta, si s-ar putea relaxa, multumindu-se cu cea mai buna performanta Mini din acest sezon.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1600 :: 17.78MB