No SSO cookie
Petter Solberg a fost la Raliul Sibiului Romania
MotorSport Romania

Petter Solberg a fost una dintre vedetele prezente la Raliul Sibiului Romania. Pentru pilotul echipei Ford din WRC aceasta a fost prima prezenta la o etapa din Intercontinental Rally Challenge in calitate de sef al echipei Petter Solberg Engineering.

Imagini (0) Data: 25 July 2012 Comentarii (0)

Raliul Sibiului a reprezentat pentru tanarul Radu David un pas important in cariera sa de pilot
MotorSport Romania

Primul raliu a fost unul impresionant pentru Radu David, având în vedere faptul că Raliul Sibiului a reprezentat anul acesta etapă în Intercontinental Rally Challenge.

Imagini (0) Data: 25 July 2012 Comentarii (0)

„Jack Daniel’s Rally Team” – etapa de sacrificiu la Raliul Sibiului
MotorSport Romania

Echipajele „Jack Daniel’s Rally Team” s-au luptat până la sacrificiu la Raliul Sibiului, pe cele mai dure trasee din Campionatul Naţional de Raliuri, susţinând astfel, prin toate eforturile lor, mesajul de responsabilitate socială „Condu responsabil: nu bea la volan!”.

Imagini (0) Data: 22 July 2012 Comentarii (0)

Cel mai tanar pilot la Raliul Sibiului este sustinut de Colina Motors si BCR Leasing
MotorSport Romania

Radu David, campion la juniori în 2011 în Campionatul Naţional de Slalom Paralel face următorul pas important din cariera sa de pilot, concurînd în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2012, alături de Colina Motors şi BCR Leasing.

Imagini (0) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

Lista de start impresionanta la Raliul Sibiului
MotorSport Romania

10 iulie a fost ultima zi de inscrieri pentru Raliul Sibiului Romania, etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge 2012. La startul raliului, programat in perioada 19 – 21 iulie, se vor afla 61 de echipaje din 15 tari.

Imagini (3) Data: 11 July 2012 Comentarii (0)

Sepp Wiegand si Timo Gotschalk vin la Raliul Sibiului
MotorSport Romania

Sepp Wiegand, 21 ani, va lua startul in premiera la Raliul Sibiului Romania cu o Skoda Fabia S2000. Pilotul Skoda Deutschland este la primul sezon complet in IRC si concureaza alaturi de Timo Gotschalk, un copilot care a castigat Raliul Dakar in 2011 cu Nasser Al-Attyiah.

Imagini (0) Data: 8 July 2012 Comentarii (0)

Pregatirile pentru Raliul Sibiului decurg normal
MotorSport Romania

Pregatirile pentru Raliul Sibiului Romania decurg confrom planului stabilit, principala preocupare fiind reabilitarea probelor speciale pe macadam. Pana la startul festiv, programat in Piata Mica a orasului Sibiu, mai sunt exact doua saptamani.

Imagini (9) Data: 6 July 2012 Comentarii (0)

Raliul Targa Florio oprit dupa speciala a opta
MotorSport Romania

Raliul Targa Florio, etapa a cincea din Intercontinental Rally Challenge, a fost oprit dupa speciala a opta in urma tragicului incident in care si-a pierdut viata copilotul Gareth Roberts. Marco Tempestini si Dorin Pulpea se aflau in acel moment pe pozitia a treia in IRC Poroduction Cup.

Imagini (0) Data: 17 June 2012 Comentarii (0)

Lupta pentru podium continua in Raliul Targa Florio
MotorSport Romania

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat ziua a doua din Raliul Targa Florio pe podium in IRC Production Cup. Chiar daca la jumatatea zilei a pierdut timp din cauza unor probleme tehnice, Marco Tempestini a revenit in forta si a terminat ziua cu inca o victorie de proba speciala.

Imagini (0) Data: 16 June 2012 Comentarii (0)

Accident in timpul unui raliu
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o mica patanie din timpul unui raliu. Un accident mai vechi dar care abia acum a fost publicat. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 9 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2085 :: 15.31MB