No SSO cookie
Maserati GranTurismo tunat de Mansory
Noutati-auto

Mansory a realizat un pachet de tuning pentru modelele GranTurismo si GranTurismo S. Noul pachet consta atat in imbunattirea performantelor, cat si in folosirea unui kit aerodinamic.

Imagini (10) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Audi A5 cabrio tunat de Senner
Noutati-auto

Senner a lansat in acest weekend un nou pachet de tuning pentru modelul Audi A5 cabrio. Noul pachet este format atat din imbunatiri ale performantei, cat si imbunatatiri estetice.

Imagini (15) Data: 7 September 2010 Comentarii (0)

JE Design isi lasa amprenta pe noul VW Touareg
Noutati-auto

JE Design a considerat ca performantele si design-ul noului Volkswagen Touareg ar putea fi imbunatatite, astfel ca tunerul german a creat un pachet complet pentru modelul V8 4.2 TDI.

Imagini (8) Data: 5 September 2010 Comentarii (0)

Hyundai lanseaza programul Frontier Dealer Club
Noutati-auto

Hyundai anunta lansarea programului Frontier Dealer Club, o initiativa de sustinere si recunoastere a performantei, dedicata distribuitorilor locali care activeaza in tarile europene.

Imagini (1) Data: 1 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noua reclama BMW Performance
Noutati-auto

BMW a prezentat prima reclama pentru noua gama de modele Performance. Acestea sunt dotate cu o serie de imbunatatiri estetice si mecanice care imbunatatesc performantele modelelor Seria 1, Seria 3, X5 si X6.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Sfaturi pentru o amortizoarele de zgomot pentru tevile de esapament
Utile

Cu toate ca majoritatea activitatilor din cadrul unei curse nu necesita un accesoriu pentru teava de esapament, care sa diminueze sunetul scos de automobilele performante, unele curse sau competitii cer ca masinile sa aiba acest accesoriu, pentru a se conformiza cu regulile locale privind poluarea fonica. Cu toate ca toate acest accesorii afecteaza caii putere si cuplul de torsiune, exista cateva sfaturi elementare, care va ajuta sa alegeti un astfel de accesoriu, potrivit pentru fiecare eveniment.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Curatarea radiatorului in 8 pasi simpli
Utile

Curatarea radiatorului este o parte esentiala a procesului de mentenanta, cu efecte pozitive asupra performantei masinii si duratei de functionare. Majoritatea proprietarilor de automobile neglijeaza mentenanta radiatorului din inspectiile de rutina si dau atentie acestei componente numai atunci cand apare o problema la sistemul de racire. Supraincalzirea motorului este o problema asociata adeseori cu masinile vechi, iar service-ul regulat al radiatorului ar preveni astfel de probleme. Este usor sa mentii radiatorul curat urmand acesti opt pasi care ii vor asigura functionarea corecta si in parametri optimi, in orice moment.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Prima imagine cu noul Morgan Eva GT
Noutati-auto

Morgan este unul dintre putinii producatori independenti de masini sport. Acesta realizeaza modele performante cu un design clasic.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Masinile electrice, mai accesibile datorita eficientei utilizarii combustibilului?
Utile

Efectul advers adus prin rularea de autoturisme de catre populatia urbana, inclusiv acumularea de gaze cu efect de sera, a dus la dezvoltarea unor alternative favorizate de masini electrice. Cercetarile in domeniu din ultimii ani au dus la imbunatatirea performantelor celulelor de combustie si a vietii bateriei, fortand usor capacitatea limitata a masinilor electrice si hibride, si utilizand baterii avansate pentru o mai mare economie de carburant si o mai buna capacitate de operare pe distante mari.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar a testat Chevrolet Camaro
Noutati-auto

Anticipand iminenta lansare pe piata europeana, Autocar a realizat un test-drive cu unul dintre cele mai performante modele americane: Chevrolet Camaro.

Imagini (1) Data: 5 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1647 :: 15.31MB