No SSO cookie

Audi RS6 primeste un pachet de performanta Romeo Ferraris

voteaza
(0/ 0)
Audi RS6 primeste un pachet de performanta Romeo Ferraris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Romeo Ferraris este una dintre principalele echipe din Superstar Series. Serie de curse dominata de modele precum Audi RS4, BMW M5 si BMW M3.Tunerul italian este specializat in imbunatatirea performantelor unor modele de performanta.

 
 
Cea mai recenta creatie a tunerului italian este realizata pe baza puternicului Audi RS6. Acesta este dotat in standard cu un un propulsor V10 capabil sa dezvolte 572 CP. Inginerii de la Romeo Ferraris au reusit sa mareasca puterea dezvoltata pana la 720 CP, iar cuplul pana la 850 Nm, rezultand astfel o imbunatatire de 140 CP si 270 Nm.

Aceasta crestere a performantei se datoreaza recalibrarii ECU-ului, noului sistem de evacuare si folosirii unor filtre de aer de performanta. Petru a face fata puterii suplimnetare, tunerul a dotat puternicul Audi RS6 cu un nou sistem de franare.

Accelerarea de la 0-100 km/h a fost de asemenea imbunatatita cu 0.8 secunde, astfel ca dureaza acum doar 3.8 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 330 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1990 :: 17.78MB