No SSO cookie

Glock este increzator in progresul Virgin

voteaza
(0/ 0)
Glock este increzator in progresul Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Timo Glock, pilotul german al echipei de Formula 1 Virgin, a declarat ca este sigur ca echipa sa va progresa in 2011 si va inregistra performante simtitor imbunatatite fata de cele din sezonul 2010.

 
 
Pilotul german de Formula 1 Timo Glock spune ca nu are nicio indoiala ca echipa sa, Virgin Racing, va obtine in sezonul 2011 performante mult mai bune decat cele obtinute in 2010.

Virgin s-a clasat ultima in ierarhia constructorilor la sezonul de debut in Formula 1, nereusind sa obtina vreun punct sau vreo clasare in primele 12 masini ale vreunei curse. In aceste conditii, germanul in varsta de 28 de ani spune ca echipa sa nu are alta optiune decat progresul si ca performantele vor fi imbunatatite simtitor pe parcursul sezonului care sta sa inceapa.

Glock a declarat ca noii sponsori, printre care gigantul rus Marussia, vor obliga practic echipa britanica sa progreseze, dar o vor si ajuta din punct de vedere logistic si financiar extrem de mult.

In privinta tintelor propriu-zise ale echipei Virgin, Glock a dorit sa ramana cu picioarele pe pamant si a recunoscut ca ''nu poti castiga trei secunde intr-o iarna''. Astfel, un obiectiv realizabil ar fi apropierea de Toro Rosso si depasirea echipelor care au debutat si ele in Formula 1 in 2010, Lotus si Hispania.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1121 :: 17.78MB