No SSO cookie
VIDEO: Porsche Motorsport
Noutati-auto

Porsche Motorsport a lansat doua clipuri video prin care-si promoveaza atat filozofia marcii, cat si performantele masinilor sale.

Imagini (1) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

Porsche 911 Turbo tunat de speedArt
Noutati-auto

Cei de la speedArt au realizat un pachet sportiv complet pentru modelul Porsche 911 Turbo, modelul dotat cu transmisia automata PDK. Pachetul este format atat dintr-un kit de imbunatatire a performantei si un kit aerodinamic.

Imagini (10) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

ABT a creat un nou kit de performanta
Noutati-auto

ABT Sportsline a a creat un kit de imbunatatire a performantei pentru propulsoarele 1.2 TSI, 1.4 TSI si 1.6 TDI. Acesta va fi disponibil pentru modelele din gama Skoda, Volkswagen, Audi si Seat.

Imagini (3) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

Lamborghini Murcielago tunat de JB Car Design
Noutati-auto

Cei de la JB Car Design au prezentat noul pachet Bat LP 640 pentru modelul Lamborghini Murcielago. Pachetul realizat de tuner este unul complet, acesta este format atat dintr-un kit aerodinamic, cat si dintr-un kit de imbunatatire a performantelor.

Imagini (12) Data: 21 October 2010 Comentarii (0)

Porsche va oferi o versiune hibrida a fiecarui model din gama
Noutati-auto

Tehnologia hibrida incepe sa fie implementata si pe supercaruri, iar Porsche doreste sa mearga si mai departe, sa ofere o versiune hibrida pentru fiecare model din gama. Tehnologia hibrida permite reducerea consumului si a emisiilor fara a pierde din performante.

Imagini (1) Data: 20 October 2010 Comentarii (0)

Bentley Continental GT Supersports tunat de Anderson Germany
Noutati-auto

Anderson Germany a realizat un pachet complet de tuning pentru modelul Bentley Continental GT Supersports. Acesta este format dintr-un pachet aerodinamic si un kit de imbunatatire a performantelor.

Imagini (10) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW M3 GTS, testat de Autocar
Noutati-auto

Autocar prezinta in 90 de secunde testul realizat cu unul dintre cele mai performante modele BMW: M3 GTS. Iata concluziile specialistilor britanici privind modelul bavarez!

Imagini (1) Data: 5 October 2010 Comentarii (0)

Mercedes E350 CDI tunat de VATH
Noutati-auto

Tunerul german a realizat un pachet de tuning care imbunatateste performantele modelului Mercedes E350 CDI.Acestea sunt primele imagini si detalii oficiale oferite de VATH.

Imagini (8) Data: 5 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Maserati Quattroporte transformat in dric
Noutati-auto

Acest dric realizat pe baza unui Maserati Quattroporte a fost filmat in apropierea orasului Modena. Dricul pastreaza performantele sportive ale modelului Quattroporte. Un astfel de dric a fost folosit si pentru transportarea presedintelui Poloniei.

Imagini (1) Data: 23 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Jay Leno testeaza noul Tesla Roadster 2.5
Noutati-auto

Jay Leno a realizat un video in care prezinta noul Tesla Roadster 2.5. Noul model este o versiune revizuita a vechiului roadster, acesta a primit un interior nou si performante imbunatatite.

Imagini (1) Data: 22 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1980 :: 14.69MB