No SSO cookie

Domenicali: Timpii de la Valencia nu ne vor spune multe

voteaza
(0/ 0)
Domenicali: Timpii de la Valencia nu ne vor spune multe
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stefano Domenicali crede ca sesiunea de teste de la Valencia nu va fi foarte concludenta in ceea ce priveste performantele de care sunt capabile echipele din Formula 1 si ca timpii obtinuti acolo vor fi mincinosi, in conditiile in care majoritatea echipelor se vor concentra mai mult pe fiabilitate si mai putin pe viteza.

 
 
Stefano Domenicali, managerul echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca prima sesiune de teste a anului, care va avea loc la Valencia in cateva zile, nu va fi foarte concludenta in ceea ce priveste performantele de care sunt capabile masinile in 2011 si ca va trebui sa mai asteptam ceva timp pana sa ne dam seama care vor fi candidatele la titlu.

Ferrari, care si-a lansat noul model, F150, la Maranello vineri, va fi una dintre cele opt echipe care vor folosi la Valencia noile masini. Cu toate acestea si cu toate ca si campionii en-titre de la Red Bull isi vor prezenta noua masina, Domenicali spune ca cele mai multe echipe vor prefera sa insiste mai intai pe fiabilitate si ca viteza va fi ignorata in debutul testelor.

'' Nu ma astept ca la primul test sa avem o imagine foarte clara a competitiei. '' a declarat italianul, adaugand: '' Fiecare dintre noi va urmari obiective diferite si de-abia de la Barcelona( a treia sesiune de teste) o sa incepem sa intelegem mai multe. ''


Domenicali a incheiat prin a sublinia cat este de important pentru o echipa ca Ferrari sa inceapa sezonul cu dreptul, declarand si ca unul din motivele pentru care Fernando Alonso a ratat titlul mondial in 2010 a fost inceputul ezitant, datorat si unor teste efectuate superficial.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0932 :: 22.11MB