No SSO cookie
Porsche Panamera Turbo tunat de Edo Competition
Noutati-auto

Edo Competition a creat un pachet complet pentru modelul Porsche Panamera Turbo. Numele pachetului este Moby Dick si face referire la puterea bestiei. Tunerul a modificat semnificativ atat designul, cat si performantele puternicului Panamera Turbo.

Imagini (27) Data: 21 January 2011 Comentarii (0)

Audi Q7 V8 TDI tunat de MR Car Design
Noutati-auto

MR Car Design este un tuner german specializat pe crearea unor pachete estetice subtile si cresterea performantei propulsorului. Cea mai recenta creatie are la baza modelul Audi Q7 V8 TDI, modelul dinainte de facelift.

Imagini (12) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

Trulli: Lotus, mai motivata dupa scandalul numelui
Formula 1

Jarno Trulli a spus ca toata lumea de la Team Lotus este extrem de motivata in ceea ce priveste viitorul sezon de Formula 1 si ca toata lumea se asteapta la performante dintre cele mai reusite si mai surprinzatoare.

Imagini (1) Data: 17 January 2011 Comentarii (0)

MINI Cooper SD vine la Geneva 2011
Noutati-auto

Conform informatiilor scurse in presa, dieselul MINI Cooper SD va fi lansat a Geneva 2011, mai potent si mai atragator prin prisma performantelor.

Imagini (1) Data: 17 January 2011 Comentarii (0)

Ferrari 599 GTB tunat de Graf Weckerle
Noutati-auto

Graf Weckerle este un tuner german specializat pe masini exotice. Cel mai recent proiect are la baza modelul Ferrari 599 GTB Fiorano. Noul pachet Comte Noir a primit o serie de imbunatiri estetice si o crestere semnficativa a performantei.

Imagini (17) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Cele mai mari utilaje de deszapezire din lume
Noutati-auto

Iata cum arata cela mai mari si mai performante utilaje pentru deszapezire din lume!

Imagini (1) Data: 5 January 2011 Comentarii (0)

Barrichello prevede o noua masina extrem de competitiva
Formula 1

Rubens Barrichello s-a declarat inca o data optimist in ceea ce priveste sansele Williams de a obtine performante de top in sezonul 2011 si a spus ca toate modificarile tehnice ar putea fi in favoarea echipei britanice.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Hamilton da vina pe problemele personale
Formula 1

Lewis Hamilton, fostul campion mondial din Formula 1, ocupant doar al locului patru in 2010, a declarat ca problemele personale l-au impiedicat sa aiba performante mai bune in sezonul recent incheiat.

Imagini (1) Data: 28 December 2010 Comentarii (0)

Newey: Nu putem sa promitem nimic pentru sezonul 2011
Formula 1

Red Bull nu trebuie sa promita nimic in ceea ce priveste performantele sezonului viitor de Formula 1, conform lui Adrian Newey, in conditiile in care ierarhiile se schimba adeseori in Marele Circ.

Imagini (1) Data: 27 December 2010 Comentarii (0)

Fiat 500 Abarth tunat de Romeo Ferraris
Noutati-auto

Romeo Ferraris este un tuner italian specializat pe cresterea performantei unor modele deja puternice. Cea mai recenta creatie a tunerului se bazeaza pe puternicul Fiat 500 Abarth Monza.

Imagini (12) Data: 21 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3774 :: 18.84MB