No SSO cookie

Schumi: Nu sunt prea batran pentru a avea succes

voteaza
(0/ 0)
Schumi: Nu sunt prea batran pentru a avea succes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher spune ca are incredere inca in fortele sale si ca este capabil sa reuseasca performante importante, in ciuda varstei destul de inaintate.

 
 
In ciuda faptului ca a implinit deja varsta de 42 de ani in luna ianuarie, germanul Michael Schumacher crede ca este inca ''suficient de bun'' pentru a avea succes in Formula 1.

Veteranul german a revenit in Marele Circ la inceputul sezonului trecut, dar a avut parte de un an mai degraba dezamagitor, fiind departe de forma care i-a adus sapte titluri mondiale in cariera. Astfel, Schumacher nu a reusit nici macar un podium in 2010 si a incheiat in ierarhia pilotilor pe pozitia a noua, departe de coechipierul sau, Nico Rosberg.

Cu toate acestea, Schumacher este increzator in fortele sale si spune ca are inca ce-i trebuie pentru a obtine performante deosebite in sportul care l-a facut celebru.

'' Cu siguranta nu poti sa dai inapoi ceasul biologic. De asemenea, este clar ca nu mai sunt acelasi care eram in urma cu 10 sau 15 ani. ''
a recunoscut Schumacher, care a adaugat insa ca: '' Daca as fi insa intrebat daca sunt inca suficient de bun, as spune cu siguranta da.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1291 :: 22.16MB