No SSO cookie

Pirelli: Noile pneuri vor aduce spectacolul

voteaza
(0/ 0)
Pirelli: Noile pneuri vor aduce spectacolul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Pirelli sunt de parere ca Grand Prix-urile acestui an de Formula 1 vor fi mult mai spectaculoase ca pana acum, numarul de iesiri la boxe, precum si strategia de realizare a acestora fiind esentiale in obtinerea unor performante bune.

 
 
Noul furnizor de pneuri din Formula 1, compania italiana Pirelli, este convins ca va ajuta la producerea unor curse extrem de palpitante si de spectaculoase inca din debutul noului sezon, care va avea loc la Melbourne in mai putin de doua saptamani.

In ciuda faptului ca foarte multi oficiali si piloti din Marele Circ au aratat cu degetul Pirelli pentru rata de degradare mult prea ridicata a noilor gume, ultimele teste de la Barcelona au mai indepartat din aceste griji, trimitand cu gandul in acelasi timp catre tactici extrem de interesante pentru primele curse ale anului.

'' Am vazut niste simulari de curse extrem de interesante in Spania, ceea ce ne face sa credem ca spectacolul va fi asigurat inca de la Melbourne. ''
a declarat Paul Hembery, directorul sectiei de motorsport Pirelli. '' Din ceea ce am vazut, strategiile vor fi intre doua si patru opriri, in functie de fiecare echipa in parte. '' a mai spus acesta.

Hembery a mai declarat ca Formula 1 din 2011 se va asemana destul de mult cu sportul de acum cativa ani, atunci cand strategiile opririlor la boxe contau cel putin la fel de mult ca si viteza si performantele de care erau capabile masinile. Astfel, oficialul Pirelli spune ca spectacolul va fi readus in acest sport, in conditiile in care imprevizibilul va fi la ordinea zilei.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1739 :: 22.17MB