No SSO cookie

Webber: Nu avem timp sa ne jucam

voteaza
(0/ 0)
Webber: Nu avem timp sa ne jucam
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a respins supozitiile conform carora masinile Red Bull ar fi supraincarcate din punctul de vedere al greutatii pentru a nu dezvalui rivalelor adevaratele performante de care este capabila si a spus ca '' nu este timp de jocuri''.

 
 
Australianul Mark Webber a negat, la finele primei zile de teste a sesiunii finale de la Barcelona, ca echipa Red Bull ar ingreuna in mod intentionat masina pentru a nu dezvalui rivalilor adevarata viteza a acesteia.

Noul RB7 a impresionat pana acum in teste, atat din punctul de vedere al fiabilitatii, cat si din cel al vitezei, obtinand de patru ori cel mai bun timp al unei zile de teste, ultima data chiar marti, in prima zi a sesiunii finale de la Barcelona. Cu toate acestea, au existat suspiciuni ca noua masina RBR poate chiar mai mult si ca a evoluat pana acum in teste cu o greutate ridicata pentru a nu arata posibilitatile reale ale monopostului.

Webber a negat vehement aceasta supozitie si a declarat ca '' nu exista suficient timp nici sa te joci cu tine, cu atat mai putin sa te joci cu adversarii tai''. De asemenea, australianul a dorit sa sublinieze ca diferenta dintre masinile Red Bull si cele Ferrari sau McLaren nu este una semnificativa si ca sunt ''multi oameni care merg intr-un ritm similar''.

In ceea ce priveste debutul sezonului, Mark Webber crede ca echipa sa este pregatita pentru acesta, cu toate ca mai mult timp pentru teste ar fi fost cu siguranta binevenit.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0876 :: 17.78MB