No SSO cookie

Mercedes G-Klasse tunat de Brabus

voteaza
(0/ 0)
Mercedes G-Klasse tunat de Brabus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brabus este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si este specializat pe modelele Mercedes. Cea mai recenta creatie are la baza puternicul G-Klasse, model care a primit o imbunatatire semnificativa a performantei.

 
 
Noul model se numeste 800 Widestar si este o versiune extrema a celebrului SUV german. Acesta a primit o serie de imbunatatiri estetice si o crestere semnificativa a performantei. Pachetul aerodinamic are rolul de a sublinia caracterul sportiv si de a oferi o idee cu privire la puterea noului model.

Modelul Mercedes G-Klasse 800 Widestar este dotat cu un propulsor V12 de 6.3 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 800 CP si cuplu de 1420 Nm. Cresterea semnificativa a performantei se datoreaza reacalibrarii ECU-lui, folosirea unor filtre de aer sportive, un nou sistem bi-turbo si un nou sistem de evacuare montat lateral.

Transmisia este una automata cu cinci rapoarte si a fost la randul sau modificata pentru a face fata cuplului extraordinar. Aceasta transmite puterea celor patru roti prin intermediul unui sistem de tractiune integrala imbunatatit. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4 secunde, iar viteza maxima este limitata la 240 km/h, dar Brabus a declarat ca ar putea atinge 270 km/h.

In ceea ce priveste design-ul exterior, pachetul aerodinamic folosit mareste latimea masinii cu 12 cm, iar sistemul de evacuare pozitionat lateral ii confera un aer mai agresiv. Brabus ofera jante cu dimensiuni intre 20 si 23 de inch. Interiorul este imbracat in piele de inalta calitate si diferite insertii din aluminiu.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4607 :: 22.16MB