No SSO cookie

Brawn: ''Taurii'' sunt cei mai puternici

voteaza
(0/ 0)
Brawn: ''Taurii'' sunt cei mai puternici
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ross Brawn crede ca Red Bull ramane principala favorita a debutului de sezon in Formula 1, in ciuda performantelor bune reusite de pilotii Mercedes in finalul testelor de la Barcelona.

 
 
In ciuda faptului ca monoposturile echipei de Formula 1 Mercedes GP au reusit rezultate foarte bune in ultimele doua zile de teste de la Barcelona, Ross Brawn, managerul teamului, a declarat ca Red Bull raman cei mai puternici si ca rivalii acestora trebuie sa se raporteze la campioana constructorilor de anul trecut in continuare.

Michael Schumacher a obtinut cel mai bun timp al zilei de vineri la Barcelona, precum si cel mai rapid timp general al saptamanii, in timp ce coechipierul sau, Nico Rosberg, a fost cel mai rapid sambata, performanta acestuia nefiind insa extrem de concludenta in conditiile in care doar patru echipe au testat in aceasta zi.

Cu toate acestea, Brawn spune ca echipa sa mai are de muncit si de progresat pana sa ajunga la nivelul de performanta aratat de Red Bull. '' Red Bull au plecat in mod evident foarte tare in acest sezon si cel mai probabil ei vor fi punctul de referinta al campionatului, cel putin in prima parte a acestuia''. a declarat managerul Mercedes.

Ross Brawn a dorit sa faca o apreciere si in privinta schimbarilor tehnice operate in Formula 1. Astfel, inginerul in varsta de 56 de ani a declarat ca exista sanse ca, de acum incolo, in F 1, ''cel mai rapid sa nu fie neaparat cel mai bun'', existand in acest moment mai multi factori de raportare a valorii in afara vitezei.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1305 :: 17.78MB