No SSO cookie

Kobayashi: Situatia este foarte, foarte rea

voteaza
(0/ 0)
Kobayashi: Situatia este foarte, foarte rea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul de Formula 1 Kamui Kobayashi a declarat ca este alaturi de conationalii sai afectati de cutremur si de tsunami si ca-si doreste sa obtina performante cat mai bune in acest sezon pentru a le oferi acestora o mica bucurie.

 
 
Kamui Kobayashi, singurul pilot nipon din Formula 1, a declarat ca inceputul noului sezon in ''Marele Circ'' este serios pus in umbra de evenimentele petrecute in ultima vreme in tara sa natala.

'' Bineinteles ca am fost extrem de ingrijorat de ceea ce se intampla acolo, asa ca am fost in Japonia imediat dupa ultimul test de la Barcelona'' a spus pilotul Sauber, care a adaugat:
'' Nu pot sa spun decat ca situatia este foarte, foarte rea. Atat de multi oameni si-au pierdut viata, au ramas fara casa, nu au mancare sau bautura in mijlocul iernii reci sau au ramas fara persoanele dragi lor.''

Kobayashi a mers mai departe si a spus ingrijorat ca ii este teama ca ''intreaga tara va disparea''. In plus, niponul spune ca de cand s-a declansat criza, lucrurile se inrautatesc pe zi ce trece si nu sunt sperante ca ''ceva pozitiv se va intampla prea curand''.

In ceea ce priveste insa noul sezon de Formula 1, Kobayashi a declarat ca trebuie sa ramana concentrat si sa obtina rezultate cat mai bune tocmai pentru a oferi conationalilor sai cateva momente de bucurie intr-o perioada cu adevarat tragica.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1285 :: 22.11MB