No SSO cookie
ANALIZĂ COMPLETĂ: Audi A7 Sportback
Noutati-auto

A7 Sportback reprezintă noul limbaj de design Audi și livrează, de asemenea, promisiunea făcută în studiile preliminare.

Imagini (27) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

Dacia propune o ediție limitată a Noului Duster disponibilă exclusiv online
Noutati-auto

Începând de pe 5 decembrie 2017, cei interesați să cumpere noua Dacia Duster pot rezerva online cea mai echipată versiune a modelului, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

Imagini (29) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

Hyundai Auto Romania aduce noul i30 Fastback pe piata locala
Noutati-auto

Reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor cel mai recent model al gamei – noul i30 Fastback. Odata cu aceasta lansare, Hyundai devine primul producator auto de volum care patrunde in segmentul compact cu un coupe in cinci usi.

Imagini (0) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

Nokian își consolidează colaborarea cu producătorii auto din Europa Centrală
Noutati-auto

Nokian Tyres anunță astăzi că BMW Group a ales anvelopa de iarnă Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producătorului german de automobile va fi echipat cu  anvelopa Nokian WR D4 în dimensiunea 225/55 R17 97H.

Imagini (0) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Dacia Duster
Noutati-auto

Prezentat la Salonul de la Frankfurt în septembrie 2017, Noul Duster afișează un design atrăgător și inedit. Confortabil și cu un comportament performant în off-road, SUV-ul Dacia poate fi comandat în România din 24 noiembrie la un preț începând de la 12.350 de euro (TVA inclus).

Imagini (29) Data: 26 November 2017 Comentarii (0)

Cum ajungi din Bucuresti la cele mai spectaculoase saline din Romania
Noutati-auto

Romania este o tara extrem de bogata atunci cand vine vorba despre obiectivele turistice, avand o diversitate uriasa de destinatii naturale deosebit de atractive. Evident, exista si o serie de destinatii antropice, cum ar fi salinele. In muntii tarii exista mai multe saline, iar cateva dintre ele sunt spectaculoase.

Imagini (0) Data: 22 November 2017 Comentarii (0)

Cea mai potrivita masina pentru un incepator. Ce criterii trebuie luate in calcul?
Noutati-auto

Din pacate, foarte multi proaspeti posesori de permis iau decizii neinspirate, ce pot duce la probleme. Nu orice masina este potrivita pentru un incepator si cu siguranta, inainte de o achizitie trebuie sa se respecte o serie de reguli.

Imagini (0) Data: 20 November 2017 Comentarii (0)

Ce conditii trebuie sa indeplineasca masina pe care o inchiriezi in timpul iernii
Noutati-auto

Exista situatii in care inchirierea unei masini reprezinta un plan de "rezerva", insa  de cele mai multe ori, acest lucru este imperios necesar pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor planuite de o persoana, fie ca este vorba despre o vacanta sau pur si simplu de activitati cotidiene.

Imagini (0) Data: 16 November 2017 Comentarii (0)

5 sfaturi care reduc riscul de evenimente in primele luni de sofat
Noutati-auto

Orice sofer se afla la un moment dat la inceput de drum. Riscurile asumate de un sofer incepator sunt mult mai mari decat cele pe care si le asuma soferii cu experienta, deoarece nu sunt dezvoltate foarte bine reflexele, nu este cunoscuta masina asa cum ar trebui si nu exista inca acea rutina care sa faca persoana de la volan stapana pe situatie.

Imagini (0) Data: 15 November 2017 Comentarii (0)

Camera auto oglinda este de 4 ori mai buna decat o camera auto obisnuita
Noutati-auto

Fiind conducatori auto ne confruntam adesea in trafic cu situatii dificile si incidente ce pot fi imortalizate cu ajutorul unei camere auto oglinda, de pe urma carora pot rezulta conflicte, pagube materiale sau chiar rani serioase.

Imagini (0) Data: 14 November 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2092 :: 18.9MB