No SSO cookie
Nokian trece cu brio testele independente europene dedicate anvelopelor de iarnă
Noutati-auto

Producătorul de anvelope premium Nokian Tyres a obținut o nouă serie de evaluări excepționale anul acesta în testele independente dedicate anvelopelor de iarnă, organizate de cluburile de automobile europene și publicațiile de specialitate. Grație inovației sale continue, standardului de calitate premium al produselor sale și a testelor riguroase desfășurate pe întregul parcurs al anului, Nokian Tyres a devenit un partener de încredere al conducătorilor auto care înfruntă condițiile meteorologice specifice iernilor din Europa.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Primele informații despre viitorul Jeep Wrangler
Noutati-auto

Icon-ul absolut din lumea SUV-urilor 4x4 primește o nouă generație. Producătorul a publicat primele fotografii ale modelului al cărui debut comercial este programat pentru anul 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Citroën C4 Cactus
Noutati-auto

Citroën a prezentat astăzi noul C4 Cactus, care a fost îmbunătăţit substanțial și a adoptat codurile clasice ale segmentului în ceea ce privește tehnologia și motorizările, continuând să se evidentieze prin personalitatea și confortul unice.

Imagini (14) Data: 26 October 2017 Comentarii (0)

Încep pre-comenzile pentru noul Audi A8
Noutati-auto

La Summit-ul Audi din Barcelona, brandul cu cele Patru Inele a sărbătorit premiera mondială a noului Audi A8. Clienții pot comanda sedanul de lux de la milocul lunii octombrie. Cu designul său surprinzător, tehnologia de primă clasă a șasiului, conceptul de operare prin touch screen și electrificarea tuturor componentelor ce țin de condus, a patra generație Audi A8 reprezintă cea mai nouă dovadă de Progres prin Tehnologie.

Imagini (12) Data: 24 October 2017 Comentarii (0)

EDIȚIE SPECIALĂ: BMW Individual M760Li inspired by Nautor's Swan
Noutati-auto

Istoria de 25 de ani a BMW Individual se mândreşte cu nenumărate repere. Sediul central al companiei BMW Individual Manufaktur se află în Garching, lângă Munchen. Numeroasele modele unice au fost create acolo în ultimul sfert de secol.

Imagini (9) Data: 24 October 2017 Comentarii (0)

Porsche lanseaza noul 911 Carrera T
Noutati-auto

Cu modelul 911 Carrera T, Porsche readuce la viață conceptul purist din spatele modelului 911 T din 1968: greutate redusă, rapoarte mai scurte de schimbare a treptelor de viteză la cutia de viteze manuală și tracțiune spate cu diferențialul spate blocabil mecanic pentru performanțe sporite și o experiență intensă de condus.

Imagini (14) Data: 24 October 2017 Comentarii (0)

Cum să rămâi în siguranța la volan pe timp de ploaie
Noutati-auto

Toamna și-a intrat deja în drepturi depline și precipitațiile abundente au început să își facă și ele simțită prezența. Aversele imprevizibile creează depuneri generoase de apă pe carosabil care pot amenința siguranța șoferilor atunci când există pericolul pierderii controlului autovehiculului angajat în acvaplanare.

Imagini (0) Data: 24 October 2017 Comentarii (0)

Condusul autonom la un nou nivel: tehnologia Audi Ai traffic jam pilot
Noutati-auto

Audi AI traffic jam pilot funcționează în mod automat la viteze de până la 60 km/h în condiții de trafic aglomerat

Imagini (0) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Premieră dublă pentru Mazda la Salonul Auto de la Tokyo
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation va expune la Salonul Auto de la Tokyo 2017 două modele concept: unul care anunţă produsele viitoarei generaţii şi altul care întruchipează direcţia de design a modelelor de generație următoare.

Imagini (0) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Livrările Porsche au crescut cu 4% în primele trei trimestre ale anului
Noutati-auto

Tendința ascendentă continuă: în primele nouă luni ale anului, Porsche AG a livrat 185.898 de vehicule în întreaga lume, depășind cu 4% cifra de anul trecut.

Imagini (0) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1613 :: 15.42MB