No SSO cookie
Hyundai Tucson a obținut 5 stele la testele Euro NCAP
Noutati-auto

Noul Hyundai Tucson a primit calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, organizație europeană independentă care evaluează nivelul de siguranță oferit de autovehicule.

Imagini (0) Data: 8 October 2015 Comentarii (0)

Porsche dezvoltă modelul Cayman GT4 Clubsport
Noutati-auto

Pornind de la modelul Cayman GT4, cu caroseria mai ușoară, Porsche Motorsport a dezvoltat o variantă care se încadrează în standardul pentru curse

Imagini (0) Data: 6 October 2015 Comentarii (0)

OFICIAL: BMW X4 M40i
Noutati-auto

Prin lansarea noului BMW X4 M40i, gama BMW X4 a câştigat un nou vârf de gamă. Noul BMW X4 M40i vine cu desgin distinctiv, este puternic şi economic şi oferă o dinamică superioară.

Imagini (70) Data: 2 October 2015 Comentarii (0)

Audi Connect vine cu noi servicii
Noutati-auto

Audi își extinde gama de servicii online. Noile servicii Audi connect – myCarManager și myService permit, printre altele, controlul unor funcții specifice cu ajutorul unui smartphone sau programarea online a unei vizite la service.

Imagini (0) Data: 1 October 2015 Comentarii (0)

PRIM CONTACT: Noile SUV-uri Mercedes-Benz
Noutati-auto

Am avut ocazia de curând să testăm noile modele lansate de către cei de la Mercedes-Benz într-un eveniment special, realizat sub sloganul ”Cucerește orice drum!” și care a beneficiat de un program foarte bine ales, care a inclus atât porțiuni de autostradă sau drum național în linie dreaptă, drumuri puternic virajate și cel mai așteptat moment de către toți participanții, o porție completă de drumuri off-road cu peisaje ce îți taie răsuflarea.

Imagini (17) Data: 29 September 2015 Comentarii (0)

Suzuki expune toată gama de modele la SAB&A
Noutati-auto

La ediția a 13-a a Salonului Auto București & Accesorii, Suzuki va expune toată gama de modele disponibilă în România. Programat în perioada 1 – 11 octombrie 2015, Salonul Auto București & Accesorii va avea loc în cadrul complexului Romaero Băneasa.

Imagini (0) Data: 29 September 2015 Comentarii (0)

BMW răspunde acuzațiilor de manipulare a emisiilor
Noutati-auto

Cei de la BMW Group au anunțat public faptul că nu manipulează sau influenţează vreun test de emisii și că respectă cerinţele legale din fiecare ţară şi îndeplinesc toate cerinţele locale de testare. Cu alte cuvinte, sistemele de tratare a evacuării sunt active indiferent dacă se rulează pe un banc de teste sau se conduce pe drum.

Imagini (0) Data: 28 September 2015 Comentarii (0)

Noile anvelope BKT prezentate la salonul Intermat de lângă Paris
Noutati-auto

Echipa site-ului Machineryzone a avut ocazia să se întâlnească la târgului Intermat, organizat la Villepinte, lângă Paris, cu producătorul pneurilor BKT și să descopere pe stand noua gamă de produse, pe care firma a pus pe piață și anume roata „Container King”, Maglift, Earthmax SR 53, Earthmax SR 51 și Airomax AM 27.

Imagini (4) Data: 28 September 2015 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Audi S4
Noutati-auto

Modelele de top din gama A4 au fost dezvăluite cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment deschis publicului până pe 27 septembrie inclusiv.

Imagini (15) Data: 25 September 2015 Comentarii (0)

Ford Mustang, mașina sport cu cele mai mari vânzări din lume în prima jumătate a lui 2015
Noutati-auto

Mustang este mașina sport cu cele mai mari vânzari din lume în 2015, potrivit datelor globale ale IHS Automotive pentru prima jumătate a anului.

Imagini (0) Data: 22 September 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1801 :: 18.89MB