No SSO cookie
Polestar dezvăluie prima sa mașină, Polestar 1
Noutati-auto

Polestar, brandul de performanță al Volvo Car Group, a dezvăluit planurile viitoare ca nou brand de mașini electrice de performanță.

Imagini (27) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Noul Land Cruiser 150 de la Toyota disponibil pentru pre-comenzi
Noutati-auto

Toyota România anunță lansarea pentru pre-comenzi a noului Land Cruiser 150. Noul Land Cruiser rămâne fidel reputației, ducându-și renumele mai departe cu un design exterior nou, modern și robust, cu un habitaclu mai sofisticat, mai confortabil, precum și cu tehnologii noi, atât  pentru deplasări on-road, cât și off-road în siguranță.

Imagini (11) Data: 17 October 2017 Comentarii (0)

Cătălin Ghigea, a treia oară campion național în CNVC
Noutati-auto

S-a tras cortina peste Campionatul Național de Viteză în Coastă, odată cu ultima urcare cronometrată de pe Drumul Poienii. 2017 a fost un an bun, mai ales pentru Cătălin Cedric Ghigea și Alfa Romeo Alfetta GTV cu care și-a asigurat al treilea titlu consecutiv de Campion Național.

Imagini (3) Data: 17 October 2017 Comentarii (0)

XC40 completează gama Volvo pentru segmentul SUV premium
Noutati-auto

Odată cu lansarea lui XC40, Volvo Cars reinventează și modelul tradițional de ownership cu noul serviciu ”Care by Volvo”, disponibil prin abonament. Datorită Care by Volvo, disponibil pentru prima oară pentru XC40 încă de la lansare, utilizarea unei mașini devine la fel de transparentă, ușoară și fără bătăi de cap ca folosirea unui telefon.

Imagini (6) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Nokian inaugurează lucrările de construcție la cea de-a treia fabrică de anvelope
Noutati-auto

Nokian Tyres a susținut o ceremonie inaugurală menită să marcheze demararea lucrărilor de construcție la cea de-a treia fabrică de anvelope din lume și prima din America de Nord a companiei finlandeze.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Renault Koleos primește 5 stele la testele EuroNCAP
Noutati-auto

Noul KOLEOS beneficiază de experiența Renault în domeniul siguranței. Atât sistemele de siguranță pasivă, incluse în echiparea standard, cât şi structura solidă a vehiculului, permit noului model să obțină un maxim de 5 stele la testele independente Euro NCAP

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Mitsubishi Eclipse Cross expus în premieră în România
Noutati-auto

Eclipse Cross, primul model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors, se va afla în premieră în România în perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproducţie, prezentat publicului din România cu 3 luni înainte de sosirea modelului de serie. Producţia de serie a modelului Eclipse Cross va demara în luna Octombrie, în Japonia, urmând ca primele unitaţi sa ajungă în România în luna Decembrie 2017.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Strategia de electrificare Volvo Cars este recunoscută de Națiunile Unite
Noutati-auto

Volvo Cars, producătorul de mașini premium, a primit recunoașterea din partea Națiunilor Unite pentru strategia sa inovatoare de electrificare în cel mai recent raport de la Global Compact, cea mai mare inițiativă de sustenabilitate corporate din lume.

Imagini (6) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Cel mai puternic Sport Turismo devine plug-in hybrid
Noutati-auto

Porsche își extinde gama de mașini hibride, adăugând un nou model puternic liniei Panamera Sport Turismo: noul Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.

Imagini (10) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Goodyear va achiziționa Ventech Systems de la Grenzebach Maschinenbau
Noutati-auto

Goodyear Tire & Rubber Co. a anunțat că a fost de acord să achiziționeze Ventech Systems GmbH, un lider în materie de tehnologie pentru inspecția anvelopelor, de la Grenzebach Maschinenbau GmbH.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2307 :: 15.37MB