No SSO cookie
ANALIZĂ COMPLETĂ: Mercedes-Benz EQV
Noutati-auto

Mercedes-Benz Vans a prezentat conceptul EQV sub forma unui studiu în cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie 2019. Acum își face debutul versiunea de serie a Mercedes-Benz EQV.

Imagini (11) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Mazda CX-30
Noutati-auto

Noua Mazda CX-30 este al treilea SUV din gamă și al doilea model Mazda de generație nouă. Prețul noului model pornește de la 21.190 de euro (TVA inclus).

Imagini (26) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

Sfaturi pentru o vacanță perfectă cu mașina
Noutati-auto

Vacanțele sunt cele mai așteptate perioade în rândul populației. Și pentru că acestea trebuie să fie liniștite și lipsite de situații neplăcute, un membru al echipei de anvelope premium, Nokian Tyres, oferă un ghid cu sfaturi utile pentru o călătorie sigură și plăcută.

Imagini (0) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

Cel mai negru BMW din lume: BMW X6 Vantablack
Noutati-auto

În septembrie, Salonul Auto de la Frankfurt va reprezenta scena pe care are loc premiera mondială a celei de-a treia generaţii BMW X6, automobilul care a pus bazele segmentului Sports Activity Coupé în urmă cu 12 ani. La eveniment BMW va prezenta şi un unicat spectaculos vopsit în nanostructura Vantablack® VBx2 care evidenţiază perfect limbajul de design expresiv şi apariţia puternică, dominantă şi încrezătoare a noului BMW X6.

Imagini (27) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Audi Q7
Noutati-auto

Audi Q7 a fost actualizat ca design, dar şi din punct de vedere tehnic. SUV-ul de talie mare se remarcă prin noul design al familiei Q şi oferă caracteristici dinamice superbe, plus confort excelent, la care se adaugă şi spaţiul extrem de generos de la interior.

Imagini (18) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

Vânzările Mazda din România au crescut cu 5% în primul semestru din 2019
Noutati-auto

Mazda păstrează trendul crescător al vânzărilor în România. Astfel, producătorul a comercializat 1.191 de vehicule în România în primele șase luni, mai mult cu 5% comparativ cu aceeași perioadă din 2018.

Imagini (0) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Mercedes-Benz EQC
Noutati-auto

Mercedes-Benz EQC este produs în fabrica Mercedes-Benz din Bremen și poate fi comandat în România. EQC a fost integrat în producția de serie a fabricii, alături de autovehiculele cu motor cu combustie sau hibrid.

Imagini (15) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

26 august – 60 de ani MINI
Noutati-auto

Acum 60 de ani, mai exact la 26 august 1959, British Motor Corporation (BMC) a prezentat cu mândrie rezultatul activităţii sale de dezvoltare pentru crearea unui automobil compact nou şi revoluţionar

Imagini (7) Data: 26 August 2019 Comentarii (0)

6 criterii de alegere a celor mai bune huse de Logan
Noutati-auto

Cea mai buna solutie pentru a mentine banchetele masinii in cea mai buna stare consta in utilizarea unor huse scaune auto de cea mai buna calitate.

Imagini (0) Data: 26 March 2019 Comentarii (0)

TESTAT ÎN AUSTRIA: DriveNow Carsharing
Noutati-auto

Se presupune că trăiți într-un oraș mare și aveți nevoie ocazional de o mașină pentru deplasări în confort și siguranță, dar nu vă permiteți una și nu știți ce să faceți. Sau pur și simplu sunteți turist într-un oraș european și aveți nevoie de o modalitate de transport rapid atât de la aeroport către hotel și retur cât și prin oraș. Pentru acestea, dar și pentru multe alte situații în care aveți nevoie de o mașină la îndemână și cu un cost scăzut, au fost inventate serviciile de car-sharing. Unul dintre pionierii în domeniu este grupul BMW, cu sistemul DriveNow cunoscut foarte bine la nivel european.

Imagini (13) Data: 2 March 2019 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1660 :: 19.04MB