No SSO cookie

Design-ul noului Viper va fi inspirat de o femeie goala

voteaza
(0/ 0)
Design-ul noului Viper va fi inspirat de o femeie goala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

CEO-ul Dodge, Ralph Gilles a declarat ca noul Dodge Viper va fi la fel de frumos ca si o femeie goala pe plaja. Acesta a completat spunand ca design-ul va fi fluid si ca va surprinde ceea ce doreste un barbat de la o masina sport.

 
 
Modelul Dodge Viper a fost scos din productie in luna iulie 2010, iar informatiile cu privire la un nou model erau pana acum doar sub forma de zvonuri. Initial s-a speculat ca noul Viper ar putea avea ca baza modelul Alfa Romeo 8C Competizione sau chiar si platforma unui model Ferrari, dar aceste zvonuri au fost oprite de catre CEO-ul Dodge, Ralph Gilles.

Oficialii Chrysler au declarat ca noul Viper va fi prezentat anul viitor in vara, completand ca nu va fi realizat pe baza supercar-ului Alfa Romeo, iar orice asemanare cu modelul italian este o pura coincidenta. Modelul Viper este un model rar ca si design, lungimea partii frontale este semnificativ mai mare decat cea spate.

Noul Dodge Viper va fi mai ieftin de produs, lucru care se traduce si in pretul de achizitie pentru clienti. Producatorul american doreste sa lanseze un model sportiv, dar care sa fie accesibil. Noul model va fi de asemenea mai manevrabil si mai usor decat actuala generatie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1833 :: 15.06MB