No SSO cookie

Red Bull lanseaza noul RB7

voteaza
(0/ 0)
Red Bull lanseaza noul RB7
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Red Bull si-a lansat si ea noua masina in dimineata zilei de marti, urmand ca Sebastian Vettel sa efectueze primele ei teste la Valencia in cursul aceleiasi zile.

 
 
Campioana constructorilor sezonului 2010 din Formula 1, echipa Red Bull, si-a lansat in mod oficial noua masina, modelul RB7, masina cu care va incerca sa-si apere titlurile mondiale cucerite anul trecut.

Lansarea a avut loc in dimineata acestei zile, la Valencia, acolo unde Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre, va efectua si primele teste ale noii masini. La prezentarea noului monopost a participat si cel de-al doilea pilot al echipei, australianul Mark Webber, cel care va testa noul Red Bull la Valencia in cursul zilei de miercuri.


Printre cele mai notabile modificari tehnice si de design ale modelului RB7, cel care este mai degraba o evolutie a masinii de anul trecut decat un model cu totul nou, se numara un nas mai inaltat si un design diferit al eleronului spate.

Adrian Newey, designerul sef de la Red Bull, a declarat ca a fost o provocare proiectarea si realizarea noii masini, in conditiile performantelor obtinute anul trecut si a numeroaselor modificari tehnice impuse de noile reglementari FIA. Cu toate acestea, Newey este convins ca s-a reusit ceea ce s-a propus la Red Bull si ca filozofia echipei de a adapta mai degraba decat a schimba va da inca o data rezultate dintre cele mai semnificative.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1100 :: 22.14MB