No SSO cookie

Noul Lotus a debutat azi

voteaza
(0/ 0)
Noul Lotus a debutat azi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus testeaza pentru prima data noua masina in cursul zilei de astazi, in a doua zi a sesiunii de teste de la Valencia. Finlandezul Kovalainen este cel care face cunostinta cu noul monopost pentru prima data, lui Jarno Trulli urmand sa-i vina randul maine.

 
 
Noua masina a echipei de Formula 1 Team Lotus, modelul T128, a iesit prima data pe circuit astazi, in ziua a doua a sesiunii de teste de la Valencia, prima a sezonului 2011.

Masina a fost prezentata in mod oficial in dimineata zilei de luni si a fost prima care a iesit pe circuit la Valencia astazi, inca de la ora 9. Ieri, in prima zi de teste, Lotus a optat sa nu participe, preferand sa organizeze o sesiune de teste privata vinerea trecuta.

Modelul T128 beneficiaza de un motor Renault si de o cutie de viteze Red Bull si reprezinta o masina cu totul si cu totul modificata fata de monopostul T127, utilizat in sezonul 2010 de Formula 1. Masina va incepe fara KERS, inginerii preferand sa nu introduca acest sistem pana cand nu-l vor pune la punct asa cum isi doresc.

Heikki Kovalainen a fost primul pilot care a facut cunostinta cu masina astazi, urmand ca celalalta pilot titular Lotus, italianul Jarno Trulli, sa testeze noul monopost maine. Indianul Karun Chandhok este asteptat sa fie confirmat in mod oficial ca pilot de rezerva al teamului cat de curand, dupa ce Tony Fernandes, boss-ul Lotus, a postat o poza cu acesta purtand o jacheta a echipei pe internet.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1302 :: 17.78MB