No SSO cookie

Toro Rosso lanseaza noul STR6

voteaza
(0/ 0)
Toro Rosso lanseaza noul STR6
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toro Rosso si-a lansat si ea noua masina de Formula 1, pe circuitul de la Valencia, in dimineata primei zile de teste oficiale din 2011.

 
 
Echipa de Formula 1 Toro Rosso s-a alaturat si ea echipelor care si-au prezentat noua masina, lansand oficial monopostul STR6 in dimineata zilei de marti, la Valencia, inaintea primei sesiuni oficiale de teste a sezonului 2011.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa italiana se prezinta cu o masina produsa in intregime de ea. De asemenea, pilotii care vor fi la bordul noii masini sunt aceiasi din 2010, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari, modificarea intervenind la pilotul de rezerva, care este acum tanarul si extrem de talentatul Daniel Ricciardo.

Alguersuari a vorbit despre sezonul care sta sa inceapa in Marele Circ, caracterizandu-l ca pe unul '' cheie'' pentru el. In privinta obiectivelor pe care echipa trebuie sa si le fixeze pentru noul sezon, ibericul a declarat ca Williams, Force India sau Sauber sunt adversarii directi pentru Toro Rosso si ca trebuie facut totul pentru ca acestia sa fie invinsi de scuderia italiana.

Sebastien Buemi a fost si el pe aceeasi lungime de unda cu coechipierul sau, declarand ca un loc opt in clasamentul constructorilor este tangibil pentru Toro Rosso, spre deosebire de locul noua ocupat in 2010. '' Am asteptari extrem de ridicate, in conditiile in care am ceva experienta acum. Cunosc toate circuitele, stiu cum functioneaza Formula 1, iar echipa are si ea o experienta importanta in construirea masinilor. '' a mai adaugat elvetianul de 22 de ani.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0765 :: 17.78MB