No SSO cookie

Sauber si-a prezentat noul C30

voteaza
(0/ 0)
Sauber si-a prezentat noul C30
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua masina a echipei de Formula 1 Sauber a fost lansata la Valencia, inaintea primelor teste ale sezonului. Obiectivul echipei pentru sezonul 2011 este lupta pentru clasarea in puncte la fiecare cursa.

 
 
Echipa de Formula 1 Sauber a lansat oficial noua masina, modelul C30, care va fi utilizata in sezonul 2011 si al carui obiectiv este de a oferi fiabilitatea si siguranta necesare pentru a ataca punctele cursa de cursa.

Echipa elvetiana si-a prezentat noua masina la Valencia in dimineata zilei de luni, urmand ca de marti aceasta sa participe la prima sesiune de teste a sezonului. Noul Sauber are parte de motorizare Ferrari si beneficiaza de un nas mai inalt si o parte inferioara mai subtire si mai zvelta decat cele de anul trecut.

James Key, directorul tehnic Sauber a declarat despre noua masina: '' Obiectivul nostru in dezvoltarea noului Sauber a fost sa pastram punctele forte ale modelului C29, sa le dezvoltam si sa eliminam punctele slabe ale vechii masini.'' Key a mai adaugat ca este esential ca noua masina sa fie cat mai previzibila cu putinta, pentru ca surprizele pe care le vor oferi noile pneuri Pirelli sa nu fie dublate si de altele de ordin tehnic.

Printre caracteristicile masinii Sauber se numara sistemul KERS furnizat de Ferrari, un difuzor integrat si un eleron spate montat dintr-o singura bucata, spre deosebire de montajul din doua bucati pentru care Sauber a optat in 2010.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0791 :: 17.78MB