No SSO cookie

Audi A4 a "implinit" 5 milioane de unitati

voteaza
(0/ 0)
Audi A4 a
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Astazi a iesit de pe linia de asamblare a uzinei din Ingolstadt exemplarul Audi A4 cu numarul 5.000.000. Masina este un A4 3.0 TDI quattro, vopsit in culoarea Misano Red.

 
 
 

Cele cinci milioane de unitati au fost produse de-a lungul a 17 ani, dupa ce Audi a adoptat numele de A4 (pana in 1994, modelul compact-executive al producatorului german se numea Audi 80).

 

In prezent, familia A4 este compusa din variantele de caroserie A4 Sedan, A4 Avant, A4 allroad quattro, S4 Sedan si S4 Avant. Aceste variante sunt produse la uzina din Ingolstadt, A4 Sedan fiind asamblat si la uzina Audi de la Neckarsulm.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1934 :: 22.17MB