No SSO cookie

Foto spion: Ford Focus ST

voteaza
(0/ 0)
Foto spion: Ford Focus ST
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford testeaza in lume 60 de unitati Ford Focus ST, iar masina va ajunge si pe piata din SUA.

 
 

Cu cel putin un an inaintea datei programate pentru lansarea oficiala, Ford testeaza pe diferite circuite si sosele din lume, de la insorita Californie, pana pe circuitele germane, noul Ford Focus ST. Desi Ford Focus hatchback nu a fost oferit si pe piata americana, Ford testeaza intensiv modelul si pe lungile autostrazi din SUA si a promis ca acest model va ajunge si in showroom-urile yankeilor.


Oficialii Ford au declarat ca nu mai putin de 60 de unitati ST sunt la aceasta ora testate pe intreg cuprinsul globului, si desi modelul este camuflat, se poate observa ca seamana, in prezent, cu vechiul model ST, sau cu actualul Ford Focus standard. Insa la o privire mai atenta, se pot observa rotile care au dimensiuni neobisnuite pentru o masina de strada fara veleitati sportive, garda la sol mult mai coborata si esapamantul cu guri duble, semne care nu au nimic de-a face cu o masina ordinara.


Matthias Tonn, cel care conduce divizia de performanta la Ford Europe, a declarat ca testele sunt necesare in vederea realizarii unui model ST care sa straluceasca, adaugand ca inginerii se ocupa de "reglaje fine, teste, apoi din nou reglaje fine ale micilor dar nu mai putin importantelor detalii, pentru a fi siguri ca produsul va merita la final emblema ST."


Si chiar daca ST este un model destinat perfomantelor, asta nu inseamna ca Ford nu are in vedere economia de carburant. Tonn a mai declarat ca telul este de a produce un vehicul care sa se pozitioneze in topul masinilor economice, chiar si din perspectiva modelului destinat performantei. Insa a amesteca sarcina realizarii unei masini sport, cu cea de a avea o masina cu un consum redus nu este deloc o treaba usoara, insa Ford are incredere in prietenosul motor EcoBoost si tehnologia de economisire a carburantului, care cuprinde si Electric Power Assist Steering (EPAS), unde impreuna, pot deveni reteta de succes, atat de cautata.


Si in timp ce Focus ST este inca la un an inaintea aparitiei oficiale, Ford a pus la dispozitia curiosilor cateva "fotografii spion" in care se poate vedea prototipul in timpul unor teste in Germania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1380 :: 17.78MB