No SSO cookie
Politia Transporturi va circula cu o Toyota Avensis
Noutati-auto

Toyota Romania continua parteneriatul inceput in urma cu doi ani cu Inspectoratul General al Politiei Romane. In acest an, Directia de Politie Transporturi, Serviciul de Politie Aeroporturi  va beneficia de acest parteneriat, prin punerea la dispozitie a unui autoturism Toyota Avensis 2.2 D-4D Executive.

Imagini (0) Data: 14 July 2012 Comentarii (0)

Ford Taunus 17 M P3
Autoturisme Vintage

Ford Taunus, un nume de legenda, un autoturism de legenda, inca functional la peste 50 de ani de la fabricatie.

Imagini (0) Data: 5 June 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Calin Popescu Tariceanu action
Autoturisme Vintage

La volanul unui autoturism vintage, Calin Popescu Tariceanu ne arata ca nu doar politica este punctul sau forte.

Imagini (14) Data: 14 May 2012 Comentarii (0)

Kia publica schitele unui nou sedan
Noutati-auto

KH este primul autoturism Kia cu tractiune pe spate. Va fi lansat in Coreea in prima jumatate a acestui an.

Imagini (3) Data: 13 February 2012 Comentarii (0)

BMW deschide un magazin online de piese
Noutati-auto

BMW s-a gandit la proprietarii de BMW-uri mai vechi si a deschis un magazin online de piese de schimb pentru autoturisme si motociclete construite intre 1960 - 1990

Imagini (0) Data: 4 February 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Bajaj RE60
Noutati-auto

Iata cum arata noul “cel mai ieftin autoturism” din lume

Imagini (0) Data: 4 January 2012 Comentarii (0)

Asigurarea Casco IAC
Utile

Asigurarea Casco este necesara, dar nu obligatorie, a autoturismului impotriva avariilor accidentale si furtului. Probabil este si motivul pentru care multi dintre posesorii de autoturisme „omit“ sa o incheie. De obicei, asigurarea Casco se incheie numai pentru masinile cu varste intre 0 si 8 ani. Sunt si firme care ofera o astfel de asigurare si pentru vehiculele de pana la 12 ani, dar si celor de colectie. Politele casco asigura doar autoturismele inmatriculate legal in Romania.

Imagini (0) Data: 9 November 2011 Comentarii (3)

Anvelopele de iarna si interesele parlamentarilor
Utile

Incepand cu data de 01 noiembrie, marti, a intrat in vigoare noua lege data de parlamentarii nostrii “dragi” prin care ne obliga sa ne echipam  masinile cu cauciucuri corespunzatoare de iarna.Asadar Legea nr. 161/2011 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 5/2011, care impune obligativitatea echiparii autoturismelor cu anvelope de iarna in sezonul rece, precizeaza care sunt caracteristicile pentru care gumele de iarna sunt acceptate de catre Autoritatea Rutiera Romana.

Imagini (0) Data: 2 November 2011 Comentarii (3)

Importanta verificarii uleiului
Utile

Verificarea periodica a uleiului la autoturisme, poate sa ne ajute In trafic. Aceasta fiind o sarcina esentiala a procesului de Intretinere a masinii. Daca nivelul nivelul de ulei nu este cel corespunzator, motorul dvs. este supus unui stres nedorit si poate fi serios afectat. In general acest lucru se Intampla atunci cand nu te astepti si te pune Intr-o situatie destul de enervanta. Este recomandat sa verificati uleiul la fiecare 1000 de km sau, sa fiti linistiti, Inainte de un drum lung.

Imagini (0) Data: 31 October 2011 Comentarii (4)

Cum sa iti ingrijesti masina
Utile

In zilele noastre, autoturismul personal a devenit un membru al familiei sau macar un servitor credincios. El are un rol important in viata noastra: ne duce copii la scoala, ne ajuta sa mergem la serviciu, ne insoteste in plimbarile de week-end si in vacante.

Imagini (0) Data: 23 October 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2180 :: 17.85MB