No SSO cookie

VIDEO: Bajaj RE60

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Bajaj RE60
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata cum arata noul “cel mai ieftin autoturism” din lume

 
 

Poate n-ati auzit niciodata de Bajaj Auto, dar compania cu sediul in Pune, India, este un producator important in India, din 1945.

Opereaza in 50 de state si in 1995 a construit vehiculul cu numarul 10 milioane. Dar, pana acum Bajaj nu a construit decat autovehicule de pasageri, autovehicule pe trei roti si motociclete.

Astazi, la salonul Auto de la Delhi, Bajaj ne prezinta prima sa masina cu patru roti, RE60, care, dupa cum spune Managerul Rajiv Bajaj, va fi iubita de detinatorii de masinute cu trei roti care vor sa-si ridice putin nivelul.

Bajaj a spus ca masina va fi cea mai ieftina din lume, dar nu a spus pretul ei.

Motorul modelului RE60 are 0.2 litri si 20 Cp. Viteza maxima la care poate ajunge este de 70 km/h. Greutatea mica, de numai 400 kg face ca si consumul de carburant sa fie mic, 2.83 l/100 km iar emisiile de CO2 sunt de doar 60 g/km.

Bajaj a colaborat cu Renault Nissan in 2009 pentru dezvoltarea unei masini foarte ieftine, dar Renault Nissan s-a retras dupa ce a comentat in legatura cu calitatea produsului.

Ramane de vazut care vor fi preturile acestei noi masinute si daca va reusi sa castige teren impotriva principalului sau competitor, Nano, care tocmai a primit un facelift.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1900 :: 17.79MB