No SSO cookie
Conceptul Saab PhoeniX: Viitorul este deja prezent
Noutati-auto

Design "aeromotional" inspirat de radacinile aeronautice ale Saab si elemente tehnice care vor forma urmatoarea generatie de autoturisme Saab

Imagini (3) Data: 9 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Procesul de asamblare a legendarului Ford Model T
Noutati-auto

Legendarul Ford Model T este prima masina care a revolutionat industria auto. Acesta a fost primul model care a facut autoturismul accesibil maselor. Ford Model T a fost dotat cu un propulsor de 2.9 litri capabil sa dezvolte 20 de cai putere.

Imagini (1) Data: 20 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Gheata nu face discriminari
Noutati-auto

Natura ne demonstreaza din nou ca nu poate fi stapanita. Acest deal din Pittsburg este dovada ca ploaia si frigul sunt o combinatie periculoasa. Dealul s-a dovedit a fi impracticabil indiferent de tipul de autoturism.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Un sofer beat face ravagii pe strazile Moscovei
Noutati-auto

Un sofer rus in stare de ebrietate a reusit sa loveasca peste 20 de autoturisme pe o strada principala din Moscova. Acesta conducea un Hyundai Terracan, cu care a incercat sa-si croiasca drum printre victimele accidentului. Pana la urma a fost prins de catre politisti si soferii furiosi.

Imagini (1) Data: 15 December 2010 Comentarii (1)

Uleiul Mobil 1 ESP Formula 5W-30 ajuta motoarele diesel sa functioneze ca noi
Noutati-auto

In calitate de lider pe piata mondiala a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 stabileste constant puncte de reper pentru excelenta in lubrifierea autoturismelor. Soferii din intreaga lume stiu ca se pot baza pe lubrifiantii Mobil 1 pentru protectia exceptionala si de durata a motoarelor tuturor tipurilor de vehicule.

Imagini (2) Data: 23 September 2010 Comentarii (0)

Premiera: Hyundai RB Concept
Noutati-auto

Hyundai a prezentat astazi la Moscow International Motor Show, editia 2010, noul Concept RB, un autoturism destinat clasei compacte.

Imagini (16) Data: 26 August 2010 Comentarii (1)

Rechemare Mazda 3 in Asia
Utile

Mazda a ordonat chemarea inapoi a unui numar total de 90 de mii de autoturisme din China si Japonia. Deocamdata nu se stie daca si modelele europene vor fi rechemate.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Cabinele telefonice inutile folosite ca alimentatoare de energie electrica
Utile

Odata cu raspandirea telefoanelor mobile, Telekom Austria pune la cale modificarea cabinelor devenite inutile in alimentatoare de energie electrica, capabile sa alimenteze autoturisme electrice.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

De ce este leasingul o investitie avantajoasa?
Utile

Achizitionarea unui autovehicul poate constitui o perspectiva atragatoare. Sentimentul ca autoturismul va fi doar al tau si ca tu esti capabil de o asemenea achizitie te poate determina sa iti cheltui banii munciti din greu pe un motor nou. Visul se poate destrama cu usurinta. Incearca sa vezi situatia peste cativa ani si vei observa ca ai un numar mare de costuri de intretinere, un cont bancar dezechilibrat si un model ce s-a devalorizat.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Decapotabila Chevrolet Corvette din 1954
Utile

Corvette, marca sport a celor de la Chevrolet era in 1954 un autoturism frumos si relativ usor de condus pe drumurile serpuite, insa reactiona foarte prost la acceleratia de pe loc. Cu toate acestea, Corvette-ul lansat in 1953 si disponibil doar ca masina decapotabila, a reprezentat o piatra de hotar in industia ingineriei automobilistice americane multumita designerului sef de la General Motors, Harley Earl, care isi dorea o masina ce sa reprezinte un raspuns adus roadsterelor britanice care inundasera piata americana.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2358 :: 15.32MB