No SSO cookie
Guvernul promite solutii in cazul Daewoo Automobile Craiova
Noutati-auto

Guvernul are in vedere mai multe solutii pentru continuarea activitatii la Automobile Craiova si mentinerea celor 3.000 de locuri de munca, in conditiile in care societatea mai poate produce autoturisme sub marca Daewoo doar pana in octombrie 2005.

Imagini (0) Data: 9 June 2005 Comentarii (0)

Volkswagen produce un model de 3.000 de euro
Noutati-auto

Producatorul german de autovehicule Volkswagen intentioneaza sa construiasca un autoturism cu pret redus pentru a o comercializa pe pietele emergente asiatice, a anuntat revista germana ”Automobilwoche”, citata de agentia EFE.

Imagini (0) Data: 8 June 2005 Comentarii (0)

Piata auto a scazut în aprilie, dar cresterea pe primele patru luni ramane spectaculoasa
Noutati-auto

Piata auto romaneasca a scazut in luna aprilie fata de luna martie, vanzarile totale, productia si exporturile inregistrand diminuari semnificative, in timp ce importurile au cunoscut o tendinta contrara, avand o crestere de sapte la suta, iar in segmentul autoturismelor de 5,6 la suta.

Imagini (0) Data: 20 May 2005 Comentarii (0)

Matiz-ul fabricat la Craiova fata în fata cu noul Matiz coreean
Noutati-auto

Daewoo Matiz, unul dintre cele mai populare autoturisme de oras pe piata romaneasca, va trebui sa infrunte din luna iunie noul Matiz sud-coreean, care va purta numele Chevrolet Spark.

Imagini (0) Data: 10 May 2005 Comentarii (0)

Renault contribuie la programul de Stimulare si Înnoire a Parcului Auto
Noutati-auto

Compania Renault Nissan Romania sustine initiativa Guvernului prin oferirea sumei de minimum 30 de milioane lei (cu toate taxele) clientilor care doresc sa isi cumpere un autoturism din gama Renault*.

Imagini (0) Data: 20 April 2005 Comentarii (1)

Lista societatilor autorizate sa preia masinile uzate din programul de reînnoire a parcului auto
Noutati-auto

20 de producatori şi dealeri auto validati vor furniza autoturisme pentru Programul de reinnoire a parcului auto. Printre firmele care accepta rable ca avans se numara, alaturi de Dacia autohtona, marci de lux precum Alfa Romeo, Maserati şi Audi.

Imagini (0) Data: 18 April 2005 Comentarii (1)

AutoItalia a înregistrat vânzari de exceptie în primul trimestru din 2005
Noutati-auto

In primul trimestru al anului 2005, in conditiile unei competitii acerbe pe piata din Romania, compania AUTOITALIA si-a dublat vanzarile, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, au fost vandute 1186 autoturisme si vehicule comerciale purtand marca Fiat, Alfa Romeo, SsangYong sau Maserati. Pana la sfarsitul anului 2005, se preconizeaza obtinerea unui volum de vanzari de cel putin 5.000 unitati.

Imagini (0) Data: 6 April 2005 Comentarii (0)

Cea mai ieftina versiune Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro
Noutati-auto

Cea mai ieftina versiune a autoturismului Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro, dupa introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de unu la suta, conform modificarilor Codului fiscal, aprobate saptamana trecuta de Executiv.

Imagini (0) Data: 30 March 2005 Comentarii (0)

Logan da frisoane concurentei la Geneva
Noutati-auto

De departe, Logan este cea mai ieftina masina prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Evident, restul constructorilor spun ca nu conteaza numai pretul. „Putem produce un model Logan de baza pe care-l putem vinde cu circa 5.000 de euro pentru a avea profit. Nu stiu inca nici o companie europeana care poate vinde un autoturism la un pret mai mic de 7.500 de euro, realizind astfel macar un profit minimal. In plus, toate aceste modele sint mai mici decit Logan“, a declarat presedintele Renault, Louis Schweitzer.

Imagini (0) Data: 4 March 2005 Comentarii (0)

Innoirea Parcului national auto, validata de Senat
Noutati-auto

Ordonanta de urgenta care instituie programul de stimulare a innoirii Parcului national auto a fost adoptata, joi, de plenul Senatului. Ordonanta de urgenta a fost motivata de faptul ca tara noastra are unul dintre cele mai invechite parcuri auto din lume, varsta medie a autoturismelor fiind de 13,5 ani, varsta obisnuita de casare din multe tari europene.

Imagini (0) Data: 18 February 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0532 :: 15.31MB