No SSO cookie

Kia publica schitele unui nou sedan

voteaza
(0/ 0)
Kia publica schitele unui nou sedan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

KH este primul autoturism Kia cu tractiune pe spate. Va fi lansat in Coreea in prima jumatate a acestui an.

 
 

Kia Motors a dezvaluit astazi primele schite oficiale ale noii “nave amiral” din gama, un sedan de la care se asteapta stabilirea unor noi standarde de design in segmentul large sedan.

Avand numele de cod KH, noul model Kia este primul din istoria marcii care va avea tractiunea pe spate. Asteptat cu interes, acesta va fi lansat in Coreea in prima jumatate a acestui an.

Conceptul de design din spatele KH este “distinct, modern si clasic”, exprimat prin combinarea elementelor high-tech, sofisticate, cu actualul limbaj de design Kia.

Soon-Nam Lee, director de marketing Kia, a declarat: “Noul nostru sedan integreaza tot ceea ce are Kia acum mai bun in materie de design, tehnologie si infotainment.  Desi calendarul lansarilor pe pietele de export nu este inca stabilit, acest sedan cu tractiune pe spate va deveni cu siguranta modelul de varf al gamei in toata lumea”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2069 :: 17.78MB