No SSO cookie
Nissan a prezentat modelul electric Leaf
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Nissan a prezentat duminica "Leaf", primul sau model de autoturism alimentat exclusiv cu energie electrica, marcand primul pas concret in noua strategie, axata pe comercializarea in masa a vehiculelor cu emisii zero, relateaza AFP.

Imagini (7) Data: 3 August 2009 Comentarii (1)

Renault a afisat in primul semestru pierderi de 2,71 miliarde euro, pe fondul scaderii vanzarilor
Noutati-auto

Renault SA, cel de-al doilea constructor auto din Franta, a afisat in prima jumatate a anului o pierdere neta de 2,712 miliarde euro, comparativ cu un profit de 1,58 miliarde euro in aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul scaderii vanzarilor de autoturisme la nivel mondial, relateaza Bloomberg.

Imagini (1) Data: 30 July 2009 Comentarii (0)

China va inlocui, in curand, Statele Unite drept cea mai mare piata auto din lume
Noutati-auto

Din 1908, de cand Henry Ford a lansat Model T, primul autoturism accesibil produs in serie, America a fost cea mai mare piata auto din lume, insa nimic nu dureaza la infinit, China avand sanse maxime sa o detroneze in urmatorii ani, prin cresterea economiei si populatiei sale, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 13 July 2009 Comentarii (0)

Vanzarile Dacia in Franta au crescut, in iunie, cu 87,7%
Noutati-auto

Vanzarile de autoturisme Dacia au crescut in Franta, in luna iunie, cu 87,7%, comparativ cu iunie 2008, ajungand la 6.052 unitati, dintre care mai mult de 3.800 au fost model Sandero, a comunicat, miercuri, grupul Renault.

Imagini (1) Data: 1 July 2009 Comentarii (0)

Productia auto din Marea Britanie a scazut in mai cu 43%
Noutati-auto

Numarul noilor autoturisme produse in Marea Britanie a scazut in mai cu 43%, la 67.754 vehicule, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat vineri asociatia constructorilor auto britanici (SMMT), potrivit BBC News.

Imagini (1) Data: 22 June 2009 Comentarii (0)

General Motors a semnat un acord cu grupul suedez Koenigsegg, pentru vanzarea Saab
Noutati-auto

Grupul auto american General Motors a semnat un acord preliminar de vanzare a diviziei Saab Automobile catre constructorul suedez de autoturisme de lux Koenigsegg, potrivit unui comunicat GM, citat de AFP.

Imagini (1) Data: 16 June 2009 Comentarii (0)

Vanzarile Dacia in Franta au crescut cu 62% in mai, pana la 3.781 de unitati
Noutati-auto

Vanzarile de autoturisme si autoutilitare ale producatorului roman de automobile Dacia, controlat de Renault, au urcat in mai cu 62,1% fata de mai 2008, pana la 3.781 de unitati, pe fondul revenirii puternice a inmatricularilor de autovehicule noi in Franta, ca urmare a unor masuri guvernamentale.

Imagini (1) Data: 3 June 2009 Comentarii (0)

Nissan a inaugurat prima sa uzina din Rusia, in prezenta lui Vladimir Putin
Noutati-auto

Constructorul japonez de autoturisme Nissan a inaugurat marti prima fabrica din Rusia, in prezenta premierului rus Vladimir Putin, mizand pe potentialul pietei rusesti, in ciuda scaderii vanzarilor de automobile, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 2 June 2009 Comentarii (0)

Cei care cumpara masini noi din strainatate trebuie sa ateste plata TVA la inmatricularea acestora
Noutati-auto

Persoanele care vor sa inmatriculeze autoturisme noi, cumparate din strainatate, trebuie sa faca dovada platii taxei pe valoarea adaugata (TVA) la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), a declarat, luni, presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Imagini (1) Data: 18 May 2009 Comentarii (0)

Bucurestiul trece la numerele de inmatriculare cu 3 cifre
Noutati-auto

Directia Regim Permise si inmatriculari a atribuit numere de inmatriculare cu trei cifre autoturismelor inregistrate Bucuresti.

Imagini (1) Data: 12 May 2009 Comentarii (2)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1601 :: 15.29MB