No SSO cookie
Renault a început asamblarea de autoturisme Logan în Maroc
Noutati-auto

Compania marocană SOMACA, deţinută de grupul Renault, a lansat, joi, pe piaţa locală, modelul Logan, asamblat din componente importate în principal din România, se arată într-un comunicat al constructorului francez.

Imagini (0) Data: 8 July 2005 Comentarii (0)

Toyota dezvolta noi tehnnologii de siguranta pentru autoturisme
Noutati-auto

TOYOTA MOTOR CORPORATION (TMC) a anuntat ca va promova dezvoltarea de masini sigure prin adaugarea unei functii active de control al atractiei sistemului sau de control – VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) si a dezvoltat un airbag cu doua camere destinat diminuarii impactului declansarii airbag-urilor asupra pasagerilor din fata. Aceste tehnologii vor fi disponibile pe toate modelele noi Lexus ce vor fi puse in vanzare in Japonia incepand cu vara aceasta.

Imagini (0) Data: 17 June 2005 Comentarii (0)

Masinile asiatice ocupa 15% din piata autoturismelor de import din România
Noutati-auto

Asiaticii incep sa isi impuna din ce in ce mai bine marcile auto pe piata europeana. In anul 2004, vanzarile de masini din Japonia si Coreea de Sud pe piata romaneasca au crescut cu 62% fata de anul anterior. Desi despre masinile asiatice s-a spus din totdeauna ca sunt ieftine si fiabile, aceste doua caracteristici nu au fost niciodata de ajuns pentru a le impune pe piata.

Imagini (0) Data: 3 March 2005 Comentarii (0)

Dupa ce din miile de autoturisme promise pentru SUA a produs 3 (trei), "Strategicul" John Perez a pus lacat pe poarta ARO
Noutati-auto

Toţi salariaţii companiei Aro au fost trimisi "in vacanta" pana pe 2 august a.c., surse din interiorul societăţii susţinand că acest concediu ar putea să se prelungească până la finele lunii viitoare, informează cotidianul Adevărul. Liderul de sindicat de la ARO, Gheorghe Apostu, spune că această vacanţă a venit pe neaşteptate deoarece până acum concediile salariaţilor de la Aro coincideau cu cele ale altor uzine de profil, precum Dacia Piteşti.

Imagini (0) Data: 7 July 2004 Comentarii (0)

TENDINTE: Doar 10% dintre români spera ca îsi vor achizitiona un autoturism în urmatorii 2 ani
Noutati-auto

Potrivit Barometrului de încredere al consumatorului, realizat de GfK România, numai un procent de 10% dintre români au răspuns, în ianuarie, afirmativ la întrebarea "Cât de probabil este, ca în următorii 2 ani, să cumpăraţi un automobil?", în vreme ce 89% din populaţie nu speră acest lucru, şi doar 1% dintre ei nu sunt încă siguri sau sunt indecişi.

Imagini (0) Data: 25 May 2004 Comentarii (0)

Pretul mediu platit per autoturism a crescut pe piata americana
Noutati-auto

Faptul că producătorii auto au ajuns aproape să îi "vâneze" pe cumpărătorii de maşini cu ajutorul promoţiilor şi al reducerilor a făcut ca preţurile maşinilor atăt cele medii, cât şi preţurile nete să urce substanţial, se arată într-un studiu al Edmunds.com, o binecunoscută resursă online pentru informaţia auto.

Imagini (0) Data: 22 January 2004 Comentarii (0)

Volkswagen Touareg - autoturismul allround - s-a lansat si in Romania
Noutati-auto

"Cavalerul Desertului", modelul Tuareg de la Volkswagen, este acum disponibil si pe piata romaneasca, lansarea sa oficiala avind loc in aceasta saptamina, chiar daca vinzarile acestuia incepusera cu mai multe saptamini inainte.

Imagini (0) Data: 26 February 2003 Comentarii (0)

Dacia lanseaza un serviciu rapid de interventie tehnica pentru toate marcile de autoturisme
Noutati-auto

Automobile Dacia pune la dispozitia conducatorilor auto un serviciu rapid de interventie tehnica, valabil in Bucuresti, pentru orice marca si model de automobil, indiferent de tipul incidentului.

Imagini (0) Data: 1 November 2002 Comentarii (0)

Mazrom Motors reduce preturile la autoturismele Mazda
Noutati-auto

Pentru perioada verii, Mazrom Motors a dat startul in tara suitei de autovehicule Mazda Zoom-Zoom Tour 2002, urmind ca oferta speciala pregatita de Mazda sa fie anuntata direct in 9 orase din tara.

Imagini (0) Data: 15 May 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0547 :: 15.31MB