No SSO cookie

BMW deschide un magazin online de piese

voteaza
(0/ 0)
BMW deschide un magazin online de piese
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW s-a gandit la proprietarii de BMW-uri mai vechi si a deschis un magazin online de piese de schimb pentru autoturisme si motociclete construite intre 1960 - 1990

 
 

Daca se intampla sa fii proprietar al unui BMW clasic si ai prefera sa achizitionezi piese de schimb originale direct de la producator sau ai nevoie de o piesa pe care nu o poti gasi altundeva, compania germana are o veste buna pentru tine.

BMW a anuntat  ca a lansat un nou magazin online dedicat modelele sale clasice, oferind clientilor posibilitatea de a cumpara piese direct de pe computerul lor.

In prezent, site-ul BMW Classic Parts este disponibil numai pentru clientii din Germania, dar serviciul va fi extins in luna aprilie si pentru alte piete europene.

Producatorul bavarez ne spune ca gama de piese din magazinul nou online se ridica in prezent la 35.000 de articole pentru masinile si motocicletele fabricate intre 1960 - 1990.

BMW a anuntat ca anumite parti care sunt grele, impreuna cu materialele periculoase precum si componentele electronice nu sunt incluse in aceasta lista.

Puteti sa cautati pesele care va intereseaza pe site-ul german www.bmw-classic.de sau www.bmw-classic.com.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2025 :: 22.11MB