No SSO cookie
Probleme de trafic la punctul de frontiera din Giurgiu
Noutati-auto

Stim cu totii starea vremii din Romania si cum iarna ne ia intotdeauna prin surprindere.

Imagini (0) Data: 23 December 2012 Comentarii (0)

Infrunta iarna cu numai 104 Euro pe luna!
Editoriale

Ai nevoie de o masina cu care sa infrunti iarna dar sa te bucuri de ea si in restul anului, indiferent de conditiile climaterice si de starea drumului? Nissan Qashqai este raspunsul.

Imagini (16) Data: 13 December 2012 Comentarii (0)

Pirelli P Zero in echiparea de origine BMW X5 si X6
Noutati-auto

Noile anvelope ultra performante dezvoltate de Pirelli si BMW se vor distinge printr-o stea.

Imagini (2) Data: 20 October 2012 Comentarii (0)

Priceperea Dunlop in cursa de 24 de ore de la Nurburgring
Noutati-auto

Dunlop a demonstrat încă o dată performanța anvelopelor sale în cea de-a 40-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nürburgring, prin locurile obținute, prin marcarea celui mai rapid tur de pistă și prin ritmul de excepție impus de cele mai recente anvelope, în week-end-ul 19-20 mai.

Imagini (0) Data: 23 May 2012 Comentarii (0)

‘Manechinul uman pentru crash test’ explică modul în care noua etichetă UE pentru anvelope poate face mai sigure drumurile din Europa
Noutati-auto

Bucureşti, 22 mai 2012 – Sean Haight, un ‘manechin uman pentru crash test’ de la Collision Safety Institute şi-a exprimat recent convingerea că noua etichetă pentru anvelope ce va fi introdusă în Uniunea Europeană de la 1 noiembrie anul curent va ajuta la reducerea severităţii accidentelor şi la salvarea de vieţi omeneşti.

Imagini (0) Data: 22 May 2012 Comentarii (0)

Anvelopele care se pot adapta conditiilor meteo
Noutati-auto

In Germania cercetatorii nu stau degeaba. Germanii iubesc tehnologia de ultima ora, iar de aceasta data lucreaza la niste anvelope incredibile. Daca sunteti curiosi si daca vreti sa aflati in ce stadiu se afla proiectul, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Dunlop înregistrează succes după succes în campionatele europene de top
Noutati-auto

Anvelopele Dunlop și-au dovedit valoarea în trei campionate importante de motorsport numai la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie a.c., odată cu câștigarea de către mașini echipate cu Dunlop a primelor etape din noua competiție europeană Le Mans Series (ELMS), din competiția de 6 ore The Le Castellet de la Paul Ricard, și din competiția Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring (VLN) de la Nürburgring Nordschleife.

Imagini (0) Data: 12 April 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz A-Class Hatchback spionat
Noutati-auto

Noul Mercedes-Benz A-Klasse a fost surprins intr-un scurt film, in timpul testelor de iarna din Europa.

Imagini (0) Data: 19 January 2012 Comentarii (0)

Iarna a venit si sfaturi bune noi v-am pregatit
Utile

Iarna este sezonul care necesita cea mai multa grija si pregatire daca vrei sa fii in siguranta si sa eviti defectiunile. Gasiti aici cateva sfaturi generale si indicatii pentru un condus in siguranta si fara probleme.

Imagini (0) Data: 23 December 2011 Comentarii (0)

Anvelope Run-Flat
Articole

Anvelope Run-FlatAnvelope care permit rularea chiar si daca aerul din interior a fost pierdut ca urmare a perforarii. Acest tip de anvelope permite rularea pe distante de ordinul a 2-3 sute de km la o viteza moderata, dupa ce a avut loc pierderea aerului. Solutiile tehnice folosite sunt de tipul unor inserti

Imagini (0) Data: 24 October 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1731 :: 18.9MB