No SSO cookie
Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP
Noutati-auto

Noua Mazda CX-5 a fost evaluată drept una dintre cele mai sigure maşini de familie ce poate fi cumpărată. Euro NCAP, organizaţia independentă care evaluează siguranţa maşinilor noi în Europa, i-a acordat noii Mazda CX-5 nota maximă de 5 stele pentru siguranţă.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Volvo prezintă detaliile de siguranță ale viitorului XC 40
Noutati-auto

Prin lansarea noului XC40 în această toamnă, producătorul de mașini premium Volvo Cars introduce un nou standard al siguranței și experienței la volan în segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici.

Imagini (15) Data: 3 September 2017 Comentarii (0)

Noi detalii despre viitoarea generație Dacia Duster
Noutati-auto

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

Imagini (0) Data: 3 September 2017 Comentarii (0)

Noi detalii despre Volvo XC40
Noutati-auto

Prin lansarea pe piață a noului SUV mic, de oraș XC40, Volvo Cars definește noi soluții inovatoare pentru una dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă zilnic conducătorii auto de pretutindeni: lipsa spațiilor de depozitare adecvate și funcționale în interiorul mașinii.

Imagini (8) Data: 25 August 2017 Comentarii (0)

Noutățile Opel prezentate la Frankfurt după preluarea de către PSA
Noutati-auto

Cu un nou crez al mărcii: „Viitorul aparține tuturor”, Opel a fuzionat recent cu PSA pentru a crea un adevărat campion european. Vizitatorii celei de a 67-a ediții a Salonului Auto Internațional de la Frankfurt din 14-24 septembrie vor putea vedea personal ce înseamnă. Mai multe modele Opel vor avea lansarea mondială la Standul Opel D09 în Sala 8.0.

Imagini (14) Data: 24 August 2017 Comentarii (0)

Test global de anduranță pentru noul Cayenne
Noutati-auto

Cea de-a treia generație a modelului Porsche Cayenne este gata de pornire. Noua ediție a acestui model de succes, care a reușit vânzări de peste 760.000 de unități din 2002 încoace, a trecut printr-o serie de examinări complexe și exigente.

Imagini (10) Data: 21 August 2017 Comentarii (0)

Hyundai dezvaluie noul model SUV Fuel Cell
Noutati-auto

Hyundai a dezvaluit in avanpremiera noul SUV cu celula de combustibil, inainte de prezentarea oficiala programata pentru inceputul anului viitor.

Imagini (3) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Mazda prezintă primul motor pe benzină din lume care va folosi aprindere prin compresie
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a prezentat astăzi “Sustainable Zoom-Zoom 2030”, o nouă viziune pe termen lung în materie de dezvoltare tehnologică, care are ca țintă anul 2030. Ca parte din noua tehnologie menită să permită realizarea acestei viziuni, compania a anunțat planurile de a introduce un motor de generație viitoare, denumit   SKYACTIV-X, în 2019. SKYACTIV-X va fi primul motor comercial pe benzină care va folosi aprinderea prin compresie.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

3 sezoane de Formula E şi 3 titluri pentru Renault e.dams
Noutati-auto

Renault își continuă dominația în al treilea sezon al campionatului de Formula E. Performanţa şi energia Renault e.dams au fost recompensate în mod corespunzător cu al treilea titlu câştigat de echipă în cadrul campionatului FIA de Formula E.

Imagini (4) Data: 1 August 2017 Comentarii (0)

Romania Rally Challenge 2017: prima competiție de regularitate pentru mașini electrice
Noutati-auto

Romania Rally Challenge, eveniment dedicat vehiculelor istorice și mașinilor de curse, include acum și o clasă specială dedicată mașinilor electrice. La evenimentul programat în perioada 17 – 19 august se pot înscrie astfel participanți cu orice tip de mașină complet electrică, indiferent de anul de fabricație.

Imagini (0) Data: 1 August 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1887 :: 19MB