No SSO cookie
Tipuri de anvelope
Articole

Tipuri de AnvelopeClasificarea uniforma a calitatii pneurilor Clasificarea uniforma a calitatii pneurilor este un sistem de clasificare dezvoltat de Ministerul (Departamentul) american al Transporturilor. El este menit sa ii informeze pe consumatori despre performanta relativa a pneurilor pentru turisme dar nu

Imagini (0) Data: 24 October 2011 Comentarii (0)

P4/5 Competizione primeste 800 de anvelope pentru o cursa!
Noutati-auto

P4/5 Competizione vine la Cursa de 24 de Ore de la Nurburgring cu 800 de anvelope, gratie sponsorului Pirelli.

Imagini (1) Data: 25 May 2011 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Noul BMW i8 spionat in timpul testelor de iarna
Noutati-auto

Cel mai sportiv model din noul sub-brand "i-Born electric", noul i8, a fost surprins in timpul testelor de iarna din Europa de Nord.Pentru inceput BMW va lansa doua modele sub acest brand incepand cu 2013, modelele i3 si i8.

Imagini (1) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

Renault lanseaza propria gama de anvelope
Noutati-auto

Renault a inceput o campanie de vanzari agresiva prin care doreste sa reduca drastic preturile, iar acum se pregateste sa lanseze propria gama de anvelope. Acestea vor fi lansate initial in Marea Britanie si s-ar putea sa fie distribuite si in restul Europei.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Nu ai cauciucuri de iarna? Ramai fara certificatul de inmatriculare
Noutati-auto

Daca anul trecut s-a renuntat la proiectul care urma sa-i oblige pe toti soferii sa-si echipeze masinile cu cauciucuri de iarna, iata ca in 2011 Ministerul Transporturilor nu se lasa si mai lanseaza un alt proiect.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 17 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iarna face ravagii si in Colorado
Noutati-auto

Iarna s-a dovedit a fi problematica atat pentru batranul continent, cat si pentru SUA. Acest video a fost filmat in Colorado Springs, unde o strada inghetata a provocat o serie de peste 20 de accidente.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Programul de teste din iarna a fost anuntat
Formula 1

Sesiunile de teste de iarna din Formula 1 vor debuta in data de 16 noiembrie, in Abu Dhabi, si se vor incheia pe 6 martie, in Bahrain.

Imagini (1) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

Cine face cele mai bune instrumente de reparat anvelopele
Utile

Exista foarte multe instrumente de reparat anvelopele disponibile pe piata. Dar, cele doua branduri care sunt considerate a fi cele mai bune sunt urmatoarele:

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Lista de verificare in cazul inspectiei anvelopelor
Utile

De fiecare data cand mergi la drum lung cu masina, ar trebui sa verifici complet anvelopele. In paragrafele de mai jos sunt prezentate aspectele care trebuie verificate in cadrul unei inspectii la anvelope.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Intelegerea "Sistemului de Evaluare a Calitatii Anvelopelor”
Utile

"Sistemul de Evaluare a Calitatii Anvelopelor” a fost adoptat de catre Administratia Nationala pentru Siguranta pe Autostrazi din cadrul Departamentului de Trasporturi din SUA pentru a oferi un mijloc mai de incredere pentru a evalua calitatea per ansamblu a anvelopelor. Totusi, exista doua probleme in cadrul acestui sistem. Acestea sunt: faptul ca firmele producatoare de anvelope sunt responsabile pentru propriile teste, si ca anvelopele lor sunt comparate cu anvelope de control alese de ei. Anvelopele sunt evaluate dupa trei criterii: temperature, anduranta, tractiunea.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2097 :: 15.29MB