No SSO cookie

Probleme de trafic la punctul de frontiera din Giurgiu

voteaza
(5/ 1)
Probleme de trafic la punctul de frontiera din Giurgiu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Stim cu totii starea vremii din Romania si cum iarna ne ia intotdeauna prin surprindere.

 
 

Traficul rutier in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse a fost deschis recent pentru autoturisme, microbuze si autocare de transport persoane. De mentionat e ca trecerea va fi interzisa in cazul masinilor de transport marfa.

Purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, a declarat: "Din informatiile de ultim moment putem sa declaram ca traficul la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este inchis doar masinilor de transport marfa, accesul calatorilor fiind permis si de o parte si de cealalta a frontierei indiferent ca acestia se deplaseaza cu autoturisme, microbuze sau autocare".

Cornel Vasilache afirma ca in Bulgaria situatia pare sa fie in continuare critica din cauza zapezii si a viscolului, fiind inregistrate ninsori puternice.

Si in zona Giurgiu ninsoarea face probleme, insa din fericire viscolul si-a pierdut din intensitate, iar ninsoarea nu este abundenta. Pe DN 5 spre exemplu, Bucuresti-Giurgiu, se circula in conditii de iarna. Pe raza judetului sunt inchise DJ 503, dar si DN 41 de la limita judetului Giurgiu spre Oltenita.

Sa speram ca situatia va reveni la o oarecare stare de normal in curand desi sansele sunt slabe avand in vedere iarna care ne asteapta. Din pacate, Romania nu este pregatita pentru astfel de conditii meteo de foarte multi ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3038 :: 22.11MB