No SSO cookie

Anvelopele care se pot adapta conditiilor meteo

voteaza
(0/ 0)
Anvelopele care se pot adapta conditiilor meteo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In Germania cercetatorii nu stau degeaba. Germanii iubesc tehnologia de ultima ora, iar de aceasta data lucreaza la niste anvelope incredibile. Daca sunteti curiosi si daca vreti sa aflati in ce stadiu se afla proiectul, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Leipzig lucreaza de zor la un proiect care va revolutiona lumea auto, cel putin asa sustin ei.
Ei doresc sa creeze anvelope care se pot adapta conditiilor meteo sau suprafetei de rulare. Poate par banale dar anvelopele sunt create in urma unui proces avansat si sunt oferite spre comercializare dupa ce sunt facute o multitudine de teste. Acum, pentru ca suntem intr-o perioada in care tehnologia avanseaza, trebuie sa avem parte si de niste cauciucuri moderne. Astfel, la Leipzig, o serie de cercetatori lucreaza pentru a ne aduce astfel de anvelope. Primul pas a fost facut avand in vedere ca cercetatorii au descoperit un material care poate memora o anumita forma si care poate fi controlat. Nu exista nici un prototip inca dar germanii sunt increzatori si ne asigura ca sunt pe drumul cel bun. Aceste pneuri ar urma sa isi schimbe profilul in functie de tipul suprafetei de rulare si in functie de conditiile meteo. In acest caz, am avea anvelope pentru toate sezoanele. Ramane sa vedem cum se va concretiza proiectul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5913 :: 22.18MB