No SSO cookie
Noi anvelope de vară de la Nokian
Noutati-auto

Producătorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres lansează noi anvelope de vară pentru autovehiculele sport și SUV-uri. Concepute pentru experiențe de condus fără griji,  Powerproof SUV oferă siguranță șoferilor, atât în momentul schimbărilor de viteze în timpul unui mers rapid, cât și în caz de frânări bruște.

Imagini (0) Data: 6 September 2019 Comentarii (0)

Nokian inaugurează lucrările de construcție la cea de-a treia fabrică de anvelope
Noutati-auto

Nokian Tyres a susținut o ceremonie inaugurală menită să marcheze demararea lucrărilor de construcție la cea de-a treia fabrică de anvelope din lume și prima din America de Nord a companiei finlandeze.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

STUDIU: Șoferii români sunt cei mai conștienți de importanța anvelopelor pentru siguranța în trafic
Noutati-auto

Marea majoritate a șoferilor conștientizează faptul că anvelopele premium, deși sunt mai costisitoare, aduc numeroase beneficii prin reducerea consumului de combustibil și mai ales prin faptul că sunt mai sigure și au o durată de viață mai mare. Un studiu realizat de Nokian Tyres confirmă faptul că în proporție de 87% șoferii din România consideră că anvelopele premium sunt mai sigure, fiind urmați de șoferii din Bulgaria cu 70%, Italia cu 61%, Franța și Germania cu 59%, Polonia cu 58% și Cehia cu 54%.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016
Noutati-auto

Anvelopele sunt importante pentru că ele reprezintă singura parte a sistemului de siguranţă al maşinii dvs. care intră în contact efectiv cu drumul.

Imagini (0) Data: 1 April 2016 Comentarii (0)

Sfaturi pentru alegerea anvelopelor de vara
Noutati-auto

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il cunoasteti in ceea ce priveste setul de anvelope de vara este ca ele sunt niste anvelope de randament

Imagini (0) Data: 6 January 2015 Comentarii (0)

Intretinerea masinii pe timp de iarna
Noutati-auto

Suntem in plina iarna si parca tot nu realizam ca "iarna nu-i ca vara", vedem masini inzapezite la tot pasu si o multime de accidente rutiere, dar nimeni nu este dispus sa renunte la a circula cu masina proprie in favoarea transportului in comun si nici sa plece la drum lung doar daca este strict necesar.

Imagini (0) Data: 15 January 2013 Comentarii (0)

Intrebari frecvente despre cauciucurile de iarna
Noutati-auto

Iarna este cel mai periculos anotimp cand vine vorba de sofat, pentru ca este momentul cand se intampla cele mai multe evenimente rutiere.

Imagini (0) Data: 22 December 2012 Comentarii (0)

Solutii de acces la punctul de frontiera Giurgiu pe timp de iarna
Noutati-auto

Soluţii de acces la punctul de frontieră Giurgiu pe timp de iarnă pentru transportatorii rutieri, discutate de UNTRR cu Autoritățile Județului Giurgiu

Imagini (0) Data: 16 December 2012 Comentarii (0)

Dunlop anunţă lansarea programului de dezvoltare a anvelopei pentru viitoarea putere a motorsportului
Noutati-auto

Multipul campion producător de anvelope, Dunlop Motorsport, sărbătoreşte viitoarea putere a motorsportului, astăzi, la Silverstone, prin sublinierea faptului că noile soluţii tehnologice pentru consumul de carburant pot fi doar optimizate cu noile concepte de design destinate construcţiei de anvelope.

Imagini (0) Data: 25 August 2012 Comentarii (0)

Recorduri mondiale de viteză stabilite pe anvelope Goodyear Truck
Noutati-auto

Bucureşti, 16 mai 2012  - Mean Green, cel mai rapid camion hibrid din lume, a doborât două recorduri de viteză pe anvelope Goodyear. Pe 27 aprilie 2012, la Wendover Airfield în Utah, Statele Unite ale Americii, camionul costruit de Volvo, care este deţinut şi condus de Boije Ovebrink, a spart recordurile la două categorii internaţionale de viteză.

Imagini (2) Data: 16 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1801 :: 15.35MB