No SSO cookie

Pirelli P Zero in echiparea de origine BMW X5 si X6

voteaza
(0/ 0)
Pirelli P Zero in echiparea de origine BMW X5 si X6
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile anvelope ultra performante dezvoltate de Pirelli si BMW se vor distinge printr-o stea.

 
 

Parteneriatul tehnic dintre Pirelli si BMW este subliniat de cea mai importanta omologare: producatorul german a ales anvelopele P Zero de 21 de inch ca echipare de origine pentru unele dintre cele mai puternice SUV-uri, modelele X5 si X6 (E70).

Prin aceasta decizie este completata gama de anvelope Pirelli care echipeaza modele BMW precum Seria 1, Seria 3, Seria 3 GT, Seria 5, Seria 6 Gran Coupé si Seria 7, precum si actualele SUV-uri X1 si X3 .

Anvelopele 21 de inch run flat P Zero au fost dezvoltate pentru a face fata exigentelor de inalta performanta ale ultimei generatii de SUV-uri. Datorita designului asimetric, aceasta anvelopa garanteaza o tinuta de drum perfecta si rezistenta la rulare scazuta pentru X5 si X6, mentinand in acelasi timp un nivel inalt de aderenta pe carosabil umed. Designul special al benzii de rulare asigura un nivel de uzura simetric, imbunatatinad calitatile binecunoscute ale anvelopei P Zero.

P Zero este omologat pentru BMW X5 si X6 cu dimensiunile:

2306200 285/35R21 105Y XL rf P ZERO (*) fata  
2306300 325/30R21 108Y XL rf P ZERO (*) spate

Nivelul foarte ridicat de performanta al anvelopelor P Zero este confirmat de numeroasele solicitari pentru echiparea de origine, din partea majoritatii producatorilor mondiali de prestigiu, avand peste 250 de omologari pana acum.

Noile anvelope dezvoltate de Pirelli si BMW se vor distinge printr-un semn special in forma de stea amplasat pe flanc: acesta indica faptul ca anvelopa a fost concepta special pentru a raspunde unor nevoi specifice ale fiecarui producator.


Aceste insemne se vor regasi si pe anvelopele de iarna Pirelli. Cu Sottozero Serie II si Scorpion Ice & Snow, Pirelli ofera acum peste 30 de dimensiuni care se disting prin noul semn sepcial in forma de stea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2397 :: 22.17MB