No SSO cookie
CONCURS: Masini.ro iti echipeaza masina pentru iarna
Noutati-auto

Si pentru ca ne gandim la voi tot timpul, v-am pregatit un super concurs. Aveti posibilitatea de a castiga un voucher de 1400 lei cu care va puteti achizitiona un set nou de anvelope de iarna.

Imagini (0) Data: 21 November 2011 Comentarii (59)

Video: Tir tractat de un Subaru WRX STI
Noutati-auto

Iarna este un anotimp anevoios pentru soferi. Drumuri inzapaezite, gheata si ambuteiaje din ce in ce mai multe. Unii soferi raman blocati in trafic, asa ca este nevoie sa fie tractati. Problema e ca e greu sa tractezi un tir cu remorca, e greu daca nu ai un Subaru WRX STI cu tractiune integrala si anvelope de iarna.

Imagini (1) Data: 21 December 2009 Comentarii (1)

Noul centru de cercetare și dezvoltare Nokian Tyres
Noutati-auto

Centrul modern de cercetare și dezvoltare accelerează faza de testare a noilor modele de anvelope

Imagini (0) Data: 15 December 2018 Comentarii (0)

Noile anvelope Nokian MPT Agile 2
Noutati-auto

Nokian Tyres a lansat o versiune îmbunătățită a Nokian MPT Agile: Nokian MPT Agile 2. Anvelopele au caracteristici speciale, fiind realizate să ofere o bună aderență, să se manevreze ușor din volan și să nu cedeze în momente critice. Ele pot fi folosite cu succes în operaţiuni de menţinere a păcii, cât și de vehiculele de salvare și camioanele de teren.

Imagini (0) Data: 29 August 2018 Comentarii (0)

STUDIU: Mulți șoferi europeni utilizează anvelope necorespunzătoare
Noutati-auto

A venit din nou acel moment al anului în care anvelopele trebuie adaptate la sezonul rece, însă se pare că nu toți șoferii sunt dornici să-și monteze anvelopele adecvate pentru mașina lor. Potrivit unui nou studiu efectuat de Nokian Tyres, un procent semnificativ din șoferii europeni spun că uneori rulează pe anvelope care nu corespund condițiilor predominante de drum și celor meteorologice. Acest studiu indică, de asemenea, faptul că șoferii din Europa Centrală tind să prefere calitatea în raport cu prețul, în alegerea anvelopelor.

Imagini (0) Data: 13 December 2017 Comentarii (0)

Nokian își consolidează colaborarea cu producătorii auto din Europa Centrală
Noutati-auto

Nokian Tyres anunță astăzi că BMW Group a ales anvelopa de iarnă Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producătorului german de automobile va fi echipat cu  anvelopa Nokian WR D4 în dimensiunea 225/55 R17 97H.

Imagini (0) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

Goodyear va achiziționa Ventech Systems de la Grenzebach Maschinenbau
Noutati-auto

Goodyear Tire & Rubber Co. a anunțat că a fost de acord să achiziționeze Ventech Systems GmbH, un lider în materie de tehnologie pentru inspecția anvelopelor, de la Grenzebach Maschinenbau GmbH.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Ingrijirea masinii pe timp de vara. Sfaturi utile
Noutati-auto

De cele mai multe ori, soferii acorda o atentie sporita condusului pe timp de iarna si se pregatesc intens pentru a avea o masina bine dotata in anotimpul rece. Vara este ceva mai neglijata, chiar daca si anotimpul cald implica o serie de reguli, unele foarte importante.

Imagini (0) Data: 30 December 2016 Comentarii (0)

VIDEO: Un Golf I de 736 CP!
Noutati-auto

Iata cum molesteaza anvelopele un Golf I de 736 CP.

Imagini (0) Data: 12 March 2013 Comentarii (0)

Autovehiculul de oras: Chevrolet Spark
Noutati-auto

Scânteia vieţii, o sclipire de intuiţie … totul începe cu o scânteie. Poate că unora nu le plac nopţile lungi şi întunecoase de iarnă, dar pentru Nick Williams acestea reprezintă ocazia de a prezenta un Spark colorat în oraşe din întreaga Europă.

Imagini (0) Data: 6 January 2013 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1940 :: 18.89MB