No SSO cookie

Anvelope Run-Flat

voteaza
(0/ 0)
Anvelope Run-Flat
Articole · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anvelope Run-FlatAnvelope care permit rularea chiar si daca aerul din interior a fost pierdut ca urmare a perforarii. Acest tip de anvelope permite rularea pe distante de ordinul a 2-3 sute de km la o viteza moderata, dupa ce a avut loc pierderea aerului. Solutiile tehnice folosite sunt de tipul unor inserti

 
 

Anvelope Run-Flat

Anvelope care permit rularea chiar si daca aerul din interior a fost pierdut ca urmare a perforarii. Acest tip de anvelope permite rularea pe distante de ordinul a 2-3 sute de km la o viteza moderata, dupa ce a avut loc pierderea aerului.

Solutiile tehnice folosite sunt de tipul unor insertii intarite pe centrul jantei sau prin intarirea flancurilor anvelopei, astfel incat anvelopa nu se va turti sub greutatea autovehiculului.

Unul dintre cele mai raspandite tipuri de anvelopa run flat este modelul Pax fabricat de Michelin, care are o insertie din cauciuc masiv pe mijlocul jantei. Si alte companii au realizat sisteme care ofera avantaje similare: Goodyear, Dunlop etc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0734 :: 17.77MB