Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Albea Active
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ovidiu86744
Are cineva ulei curs in zona primei bujii din stanga si a primului injector tot din stanga ? Eu am si tot sterg dar apare iar , aveti idee ce e ?
Mentionez ca e motorul 1.4 si am 26mii km.
PS Si am ceva ulei si pe cutia de viteze in zona casetei de comenzi hidraulice.

Ceva ajutor cu o parere va rog . :pray:
Stanean75862
Ei scurgeri de ulei??? fuguta la service....verifica nivelul lichidelor!!! Cel mai important lucru...poluezi mediul, faci mizerie...asa ca du-te la service...daca mai ai garantie. Dana a patit ceva asemanator...poate iti da mai multe detalii.
virgil84493
Un sfat, Ovidiu:
SERVICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Cipp
Cred ca si tie iti supureaza garnitura aia de la capacul culbutorilor. Ciudat, la mine curge pe partea radiatorului, la tine inteleg ca curge pe partea bordului. Astept sa ies din garantie sa-i bage tata mastic rosu! La cutia de viteze s-ar putea sa fie ceva normal, e o supapa care permite vaporizarea uleiului din cutie, e o solutie pe care am vazut-o si la solenza fiindca uleiul de cutie, in momentul incalzirii se dilata, face spuma si probabil ca e o supapa undeva care permite evaporarea vaporilor. Oricum, o vizita la service nu strica!
ady84545
Albea parca are actionarea la ambreiaj hidraulica , vezi sa nu pierzi lichid pe langa conducta de la cilindrul de ambreiaj.
Stanean75862
am cauciucuri noi....Good Year....
ValiR
Sunt bune, si a mea are din fabrica Good Year GT3(vara) de 185.
Ionut45405
[quote="Cipp"]Astept sa ies din garantie sa-i bage tata mastic rosu!/quote]
Ce v-o place sa le vedeti manjite cu cacaules d'ala rosu nu inteleg... Daca tineti neaparat sa "imbunatatiti" macar puneti un strat finut din ala negru (diferenta de 10 grade Celsius parca, nesemnificativ, am folosit la multe reparatii, dar la vechituri pt care nu aveam garnituri noi), macar nu se vede tziganita!
Cipp
NEGRU ii pun! Da' mie de ce nu mi-au venit caucioacele?
Ciprian85365
Am intrebat la service daca mai pot sa pun aer conditionat. Au zis ca nu au pus la nimeni pentru ca e foarte scump. In jur de 60 milioane ar costa. Mai bine merg pe buy-back mai incolo. Desi si aici e cam dezavantajos: se pierde 25% din valoare dupa primul an. Cred ca cel mai bine imi vad de treaba. smile.gif
Consumul de ulei e normal. "Asa face toate." In rest toate bune.
Cipp
Luni ma duc sa-mi schimbe gumele. Good Year in loc de Piurelli! Unde gasesc si io in Bucuresti un filtru de polen ca astia mi-au cerut 150 lei la reprezentanta. Cam mult...

P.S. Are cineva idee unde se afla filtrul de polen?
Stanean75862
Ei variantele de sub Dinamic vin cu cauciucuri Good Year....deci e un lucru suoer ca dupa aproape un an ne schimba cauciucurile gratis!!!! Poate o fac si la anu!!!. Nu am vazut masina cum sta pe noile gume, dar impresia soferului care a dus masina...de la Buzau la Braila mi-a spus ca e parca mai stabila. Poate asa o fi. by the way tipul conduce un Renault Clio 1.4 benzina...iar Albea ii place mult mai mult!!!!.
florin103194
Apropo de servisuri nu recomand nimanui auto imola,am fost acolo de doua ori cu mici probleme[sarit vopsea capota,sarit vopsea aripi la inbinatura dintre coltul aripi si spoiler+bataie motor],prima oara miau rezolvat doar capota si masina a stat in service doua zile,iar de vopseaua sarita la aripi mi-au spus ca a uitat vopsitorul sa le vopseasca+mi-au dat masina foarte jegoasa si surpriza cu 40 de km in plus[ presupun ca au fost sa dea si ei o tura],am facut un scandal de mama focului dar degeaba sunt nesimtiti si neprofesionisti,amvorbit cu directorul de acolo dl MATEI si cu cel care se ocupa de garantie dl MARIUS si au spus ca nu se mai intampla si uite asa credul ce sunt am dus masina a doua oara in service[auto imola] surpriza au vopsit aripile pe la colturi de zici ca au dat cu tempera iar la capota si eu puteam sa o vopsesc mai bine,iar cu bataia motorului au spus ca sunt tachetii hidraulici,le-am facut scandal a doua oara dar degeaba am incercat sa vorbesc si cu directorul general al firmei dl DAN COJOCARESCU sa afle si el ce se intampla acolo dar surpriza nimeni nu a vrut sa imi dea numarul lui de telefon.ASA CA FRATILOR NU INCERCATI SA VA DUCETI MASINILE LA AUTO IMOLA
ValiR
QUOTE(Stanean75862)
Ei variantele de sub Dinamic vin cu cauciucuri Good Year....


A mea e Dynamic si are Good Year(185/65). Si am mai vazut Dynamic cu Good Year.
constantin39649
Filtre de polen se gasesc la unul dintre magazinele de profil: Augsburg, Bardi, Makro, Autonet, Al Padrino, Heba, etc.
Cipp
Grazie, Constantin! M-am uitat azi cu un baiat de la service unde e situat filtrul asta de polen si mi-am prins urechile. Cred ca o sa-l schimb totusi la reprezentanta, e prea complicat si nu vreau sa stric ceva pe acolo!
ady84545
E, unde o fi plasat filtrul ala de polen de e asa de greu de schimbat? In interiorul chiulasei? biggrin.gif
Cipp
NUUUU, este intre semeringul de la lantul rotii de rezerva si supapa de aerisire a pistonasului amortizorului capotei portbagaj :harhar:
Este sub bord, in dreptul pasagerului, deci cumva in dreptul genunchiului stang al lui. Problema e ca sunt o multime de surubele mici p'acolo si imi trebuie o surubelnita torx mica, de vreo 5 cm lungime, ceea ce n-am sad.gif Asa ca m-ma lasat pagubas si o s-o rezolv azi la service!
Cipp
GATA! Mi-am schimbat si eu gumele. Am fost la AutoPerugia, gumele erau pregatite, de fapt ma astepta un set de 5 jenti noi cu cauciucuri GoodYear 175/70/R14 gata echilibrate si totul a durat 15 minute. Deci, dupa 13k m-am ales cu un set de jenti & gume noi-noute drunk.gif .
Diferente: minore dar sesizabile. Directia merge o idee mai usor, gumele sunt mult mai silentioase (dovada sta faptul ca motorul se aude putin mai tare in interior!), si masina merge un pic mai lejer, poate din cauza ca noile gume sunt ceva mai usoare! Parca si gropile se simt ceva mai putin! N-am reusit sa fac presiunea, cred ca rotile au cam 2.5-3 bari fiindca se vede ca stau băț! Am schimbat si filtrul de polen, in sfarsit baga si la mine A/C in treapta I ca la inceput. Din pacate, noul filtru e de hartie iar cel original era din carbon, adica era mai bun fiindca absorbea mirosurile! Asta nou nu! Si costa si 90 de lei :doh:
ady84545
Dumnezeule, ce calduri s-au pus pe noi! Apropos, cum se descurca Albea la capitolul A.C.? Racoreste bine?
Loganul e rezonabil, doar ca se cam aude nasol de tot compresorul intre anumite plaje de turatii, parca ar fi drujba! biggrin.gif
petrescu96309
fratilor, cauciucurile le-au schimbat pentru ca erau de alte dimensiuni? a mea full option a venit echipata cu godyear 185.

despre AC nimic de reclamat, face treaba foarte bine si nici nu este foarte zgomotos , raceste repede si daca il decuplezi mai vine aer rece ceva timp.
am deja 13k ( DIN DEC 2006 SI PANA ACUM) si pot sa spun ca sunt multumit , nu am de comentat nimic .
nu am reusit sa aflu cum sa fac sa nu se mai opreasca radioul cand scot cheia din contact
petrescu96309
ady nu ne spui si noua ceva de preturile practicate la logan? ceva revizii, piese, nimic??
petrescu96309
ady nu ne spui si noua ceva de preturile practicate la logan? ceva revizii, piese, nimic??
ady84545
Pai am prieteni la uzina care imi fura piese noi la juma' de pret si la dealer doi din cei patru receptioneri mi-au fost colegi de facultate si am adaosuri nule la manopera, nu mai zic de alte magarii pe care le-am facut cu ei... asa ca nu am ce sa va zic legat de preturi, pentru ca daca ar fi pentru toti proprietarii de Logan la fel ca pentru mine,v-ati vinde Fiaturile imediat smile.gif
Cipp
ADY, incep sa simt miros de oligarh smile.gif)
Stanean75862
HEI.....iar porniti discutia aia fara rost despre costuile intretinerii Loganului?? Chiar trebuie cineva sa va reaminteasca cum se numeste forumul asta???!!!!!

Cat despre cei care au incaltate Dinamic-urile cu pneuri 185/..... verificati in cartea de identitte ce valoare e trecuta. Daca e doar cea cu 175...atunci veti avea cauciucuri noi!!!! Eu am deja, si la fel ca Dana, dupa aproape un an de cand avem masinile!!!!
Imi pare tare rau sa aud ca cineva are probleme cu vopseaua. Bine ca e doar unul, ca la alte marci...sunt mult mai multi....
virgil84493
Asa face Loganul cu AC-ul, Ady?
Naspa, cum spune filosoful... la Fiat -ul meu e totul OK, si sper sa ajung prin Craiova sa te plimb putin sa te conving....
Vine vacanta, asa ca te sun cu prima ocazie!!!
ValiR
QUOTE(Stanean75862)
HEI.....iar porniti discutia aia fara rost despre costuile intretinerii Loganului?? Chiar trebuie cineva sa va reaminteasca cum se numeste forumul asta???!!!!!

Cat despre cei care au incaltate Dinamic-urile cu pneuri 185/..... verificati in cartea de identitte ce valoare e trecuta. Daca e doar cea cu 175...atunci veti avea cauciucuri noi!!!! Eu am deja, si la fel ca Dana, dupa aproape un an de cand avem masinile!!!!
Imi pare tare rau sa aud ca cineva are probleme cu vopseaua. Bine ca e doar unul, ca la alte marci...sunt mult mai multi....


La mine sunt trecute cele de 185.
Iar in certificatul de inmatriculare e scris foarte elegant smile.gif :
175/70R14 84T
sau
185/65R14 84H
Probabil la toate masinile achizionate incepand din toamna regula a fost mai clara.
florin103194
Stie cineva daca avem garantie la cauciucuri?,si daca da cat cat timp avem,va multumesc.
Cipp
Da. Cred ca 6 luni.
ovidiu86744
Fratilor vad ca voi aveti probleme cu cauciucurile dar eu sunt disperat.
V-am mai spus , am Albea activ plus cu 27000km dar sunt total dezamagit de motor zone cu pete de ulei curs, vibratii ciudate (au si schimbat catalizatorul din aceasta cauza ), cateodata am senzatia ca si cutia de viteze fluiera si mai nou o bataie ciudata la motor cand plec de pe loc doar cand motorul este fierbinte .
De service ce sa mai spun este halucinant ce se intampla acolo . Cand au cautat sa vada de unde sunt vibratiile mi-au RUPT BORDUL ( au zis ca vor incerca sa faca rost de alt panou care tine cd playerul dar nu promit ). Din urma unui accident si acum mai am urme de ciocan (cam 7-8 ) de la reparatii ce sa mai spun dea rasu plansu .
Daca este cineva din Iasi si vrea sa vada pe viu ca nu mint , sa lase mesaj si ne intalnim .
Oricum cand plec la mare trec prin Bucuresti pe la AutoItalia sa vada si ei si sa se cruceasca .
I-mi pare extrem de rau caci mie mi-a placut masina dar sunt dezamagit de indiferenta celor din service . De exemplu ei nici acum la aproape 30000km ei nu s-au uitat macar de curiozitate la placutele de frana .sau nu a fost pusa pe tester desi trebuia la 20mii .
Asa ca daca e cineva curios sa vada cum este masina la 30miikm sa ma contacteze.
Cipp
Mai bine treci pe la AutoPerugia! Sunt profi. In ceea ce priveste petele de ulei si eu am o supurare sub capacul de la culbutori si urmeaza sa las masina la ei, probabil pt. masuratori si pentru ca banuiesc capacul de culbutori ca ar fi fost strans aiurea si s-a deformat. Legat de vibratii, cred ca ai o posibila problema la tampoanele motorului, cele care sustin practoc intregul ansamblu motor. Cutia poate sa fluiere de la lipsa de ulei ceea ce se poate constata si remedia usor. Despre service-ul din Iasi : *&^%$#*@&^%!#*^!$%@!*!#^% , si un calduros :bash: . Succes si nu te lasa - mail-uri, telefoane, faxuri. Ori isi fac treaba, ori trec inapoi la reparat trabanturi, unde le e locul!
ovidiu86744
Eu vreau sa merg la AutoItalia ca astia raspund de service-ul pe tara pus ca sunt importatori oficiali, si daca tot ajung pe acolo vreau sa o pun pe dino . Stie cineva de dino-ul ala de linga targul Vitan ?
Florin98826
Salutare!

Cauciucuri am si eu pe Dynamic de 185, iar in certificat scrie ca merg si de 175... deci nu le pot schimba cum a facut Cipp. E interesant ca le simti mai silentioase si ca masina se manevreaza mai usor... Eu ma gandeam ca poate ar fi bine sa o incalt cu gume de vara. Astea sunt Goodyear, dar all seasons... Ma mai gandesc.

Ovidiu, si eu sunt din Iasi, am avut ceva treaba cu cei de la service (Romil), dar nu a fost asa de nasol ca la tine. E drept ca nu sunt suta la suta multumit, dar ce zici tu este grav! As zice sa ii ameninti ca te duci la Autoitalia si-i reclami. Sau sa ii reclami direct!

Daca vrei sa ne intilnim sa-ti vad masina, da-mi un mesaj pe privat. Poate iti mai dau ceva sugestii.
florin103194
ovidiu bataia la motor o am si eu dar nu se mai aude dupa ce trec de 1500 turatii si au pus testerul pe ea dar au zis ca matorul functioneaza in parametrii normali,se aude o bataie ca de diesel dar m-am obisnuit ,oricum dute la auto perugia am auzit ca sunt cei m-ai profesionisti ,am un coleg care a avut un accident tare nasol iar cei de acolo i-au dat masina ,jurai ca este noua.bafta si sa ne auzim de bine cu totii
ovidiu86744
Florin (Iasi) stai in Bucium cumva ca parca pe acolo am vazut o Albea asa?
Am sa incerc sa filmez cu camera da sa vad cum pun filmul, cred ca prin You Tube.
Cipp
Bataia aia de pana in 1500 rpm nu e de fapt o bataie propriu zisa, e mai mult o vibratie care poate avea 2 cauze: ori sistemul antipendulare, ori boltul are lasat intentionat un joc mai mare in piston, ca sa permita o turatie mai mare si implicit o dilatare mai mare. E o solutie care e adoptata de multe masini moderne, pentru a permite motorului de turatie sa-si faca jocurile normale. Am vazut ca cei de la fiat sunt foarte atenti la problema racirii. PAREREA MEA!
Alin66946
QUOTE(ValiR)
Deci daca vrei pneuri mai usoare, consum mai mic mergi pe 175, daca vrei aderenta mai buna (inclusiv la franare cred) si amortizare mai buna mergi pe 185. Si la aspect 185 arata mai bine, depinde acum de fiecare cum sesizeaza diferenta.


Întreb, am mai întrebat, știu că nu e legal, dar ... repet ... întreb doar ...
pot să pun anvelope de 195 pe jantele actuale pe care am de 185 ?
Cipp
Pentru ce vrei sa pui 195? Pentru aderenta sau pentru stabilitate? Atunci sigur vei avea o porblema in timp, datorita frecarii mai mari, e posibil sa uzezi planetarele prematur! TU DECIZI!
Vintila106295
Buna ziua la toata lumea. Sa incep cu inceputu. Ma numar si eu printre "fericitii" posesori de Fiat Albea. Am fost bucuros pana acum 3 zile, cand la 834 km, prin oras, in Constanta, s-a aprins martorul acela galben/portocaliu de avarie la motor.
Am oprit masina, am lasat-o acolo, am sunat la service...era prea tarziu (18 h) nu mai lucrau, dar mi-a zis unu ca nu azi ( luni) ci miercuri, pt ca marti au liber toti ??? ok. si sa o pornesc mircuri, poate dispare semnu si sa vin cu ea la service. ( zic eu... pai n-am voie sa merg cu ea! el: vino ca nu-i nimic).

Buun. Si se facu miercuri, adica ieri. ma duc cu ea la service, stau 1 ora pana ma primesc, si apoi dai si asteapta. Sa va zic ca usa spate dreapta nu se inchidea ca restu ci cu un sunet metalic, si le-am zis. Ma uit eu de sus din sala de asteptare... usa desfacuta, rupt (mentionez) "RUPT" antifonu, si umblat la incuietoare. Apoi motoru, desfac aia, desfac, scot piese... stau 3-4 ore, ma duc jos la sefu de atelier.

Ce are?... pai stiti, i-a sarit nu stiu ce lant la o debreiere de motor, un lucru care se intampla foarte, foarte rar, aproape deloc. ok. E gata?.. DA, mai avem un pic si finalizam.
Eu bucuros, mai trag o cafea si peste 30 min cobor.
E gata?... Pai stiti ca am mai gasit ceva blink.gif . Aveti un defect de fabricatie la axa cu came, la nu stiu ce piesa, etc... daca avem piesa in stoc aici, e gata maine, daca nu o primim de la buc si e gata vineri.
Am ramas blocat. Cum? Ce? De ce?... ce sa fac... acum astept cu masina in service sa vad cand e gata, si cat de bine e gata.

Ce pot sa fac? Ceva sfaturi?
Cipp
Cred ca ti-a sarit distributia de la punct. Ce culoare avea ledul - galben sau portocaliu? Ai bruscat-o cumva in trecutul apropiat, ai debraiat-o mai puternic, cu socuri sau ai accelerat-o puternic cand era subturata - adica 1000 rpm? Fiindca s-a mai intalnit si la case mai mari din cauza ca era putin slabita cureaua sa patineze si de aici belele. N-ai ce face, trebuie sa astepti, oricum motorul e desfacut n-ai unde sa pleci cu ea!
Ionut45405
QUOTE(Cipp)
Bataia aia de pana in 1500 rpm nu e de fapt o bataie propriu zisa, e mai mult o vibratie care poate avea 2 cauze: ori sistemul antipendulare, ori boltul are lasat intentionat un joc mai mare in piston, ca sa permita o turatie mai mare si implicit o dilatare mai mare. E o solutie care e adoptata de multe masini moderne, pentru a permite motorului de turatie sa-si faca jocurile normale. Am vazut ca cei de la fiat sunt foarte atenti la problema racirii. PAREREA MEA!

?!?!? Poate imi explici si mie cum e cu jocul ala, e ceva gen "culbutorii si tachetii joaca hora ca baietzii"? N-am auzit pana acum de asa ceva... Si ce legatura ar fi intre jocul boltului si racire?
Legat de masina de la Cta - nu stiu vreo firma care sa aiba pe stoc oricand orice reper... Orice masina se poate defecta si de aceea exista garantie! Becul acela indica o anomalie detectata de sistemul electronic de control si este permisa deplasarea la service. Nu acelasi lucru se poate spune despre aprinderea unui bec rosu (ulei, apa de exemplu)!
ovidiu86744
Si eu sunt curios cum e cu bataia asta fiindca am un vecin cu un logan la 68000km si nici nu auzi motorul si sincer i-mi este rusine sa pornesc eu cand este el pe aproape. Deja ma intreaba cand ma vede ce mai face tractorasul.
Cipp
Eu zic ca le lucreaza mai lejer in sensul ca au niste jocuri intre piesele mobile ceva mai mari. Am auzit si eu, n-am informatii certe ca mai toate firmele au calculat ca un joc ceva mai mare intre anumite piese mobile permite o dilatare mai buna si implicit scade pericolul ca acea piesa sa crape in cazul unei turatii mai mari si implicit unei frecari mai puternice. Astfel, e posibil sa mergi in regim de turatii mai ridicate - 4-5000 rpm, ceea ce acum cateva decenii era permis doar masinilor sport. Poate de aceea nu se mai face nici rodaj! Nu e insa o teorie de care trebuie sa tineti cont.

Zgomotul de la pornire dimineata s-a discutat, e de la tachetii hidraulici si se va mai lasa, mie imi mai apare cam de doua ori pe luna daca nu pornesc masina 2-3 zile la rand. Altfel motorul e mai silentios de dinafara decat dinauntru. Ce sa zic, orice neplacere trebuie rezolvata la service, altfel ne dam doar cu parerea si problema nu se rezolva de la sine!
ady84545
In sfarsit, au aparut si probleme tehnice adevarate pe forumul asta, prea erati relaxati si discutati numai despre cat de bine merge si cat de putin consuma Albea.! :boxing:
Florin98826
Pentru Ovidiu: Nu stau in Bucium, ci in Metalurgie.. Am vazut oricum prin oras mai multe masini exact ca a mea, deci poate ai vazut alta masina. Oricum, pune filmuletul ala pe You Tube, sa-l vedem cu totii.

Ady, nici despre Logan nu cred ca ai numai lucruri bune de zis. Faptul ca ne mai pica una-alta la masinile noastre e normal, statistic vorbind. Ma indoiesc totusi ca rata defectiunilor e, procentual, mai mica la Logan!
Si sa-ti spun o chestie nasoala privitor la cum e conceput Loganul: am vrut sa incarc in loganul parintilor o bicicleta de marime medie, dar totusi pt. asta trebuia sa rabatez bancheta, ca sa se inchida portbagajul. Am crezut ca se rabateaza frumos, ca la Albeea. Da' de unde!... Bancheta de la Logan e prinsa in nu stiu cate suruburi! Si mai are si niste bare transversale... Asa de bine se gandesc constructorii loganului la nevoile omului... Asa ca nu am reusit sa pun bicicleta in ditamai masina, cu portbagaj de 510 l!:evil:
Prin comparatie, la Albeea bancheta se pliaza perfect in cateva clipe, simplu, elegant... biggrin.gif
ady84545
Si daca aveam un Audi A8 ce mai imi ziceai? Sa stii ca Loganu are suporti de carat bicicleta pe plafon, la Albea nu gasesti la dealer nici macar barele de pavilion! Iarasi o dam in versus si nu are rost, nu de asta intru pe aici.
Eu doar atrageam atentia asupra faptului ca au aparut ,in sfarsit, niste probleme tehnice demne de luat in seama, prea era atmosfera de picnic pe aici biggrin.gif
C Z R
Sal! sa te dezamagesc: eu am vechiul Albea si nu am probleme cu acesta, cu toate ca nu o menajez absolut deloc si fac si peste 100 km zilnic in afara/si in Bucuresti.
Este o masina pe care te poti baza, iata un exemplu: s-a intamplat ca intr-o zi sa trec printr-o zona de santier si de hartoape etc. plina cu mal, noroi ca o rapa, asta dupa ce plouase, si erau cateva zeci de masini blocate fara solutie de a iesi, asta si din cauza ambuteiajului creat cat si a rapei; cu toate ca eram exact in mijlocul ei, am fortat masina si uimitor am iesit lasand in urma niste oameni nadajduiti si plini de nervi.

Morala: Sa nu judeci, caci de judecata ta vei fi judecat.

Nota: Din auzite se pot vorbi multe, adevarul este unul singur si acesta se reflecta si la aceasta "nemaiauzita, necunoscuta in nici un top" masina Fiat fabricat in Turcia.

P.S. Acest exemplu poate ca nu reflecta "adevarul" despre aceasta masina, decat, poate, o fateta a lui si nici nu impune vreo urma de "adeziune".
Stanean75862
Ei...citesc si ma minunez...despre problemele voastre....de la Iasi!!!! Draga prieteni aflati ca exista propectia consumatorului, sau exista cand am parasit eu Romania....Faptul ca nu avem presedinte nu inseamna ca nu avem autoritati!!!!!!!!!!! Protectia Consumatorului Iasi ar trebui sa le inchida jucaria alora!!!! asta daca ce spui tu e adevarat!!!.....

Apropos de garantia cauciucurilor proaspat schimbate....ale mele au exact cat a mai ramas din garantia celor originale....adica cateva luni....

Ma bucur ca mai avem un moderator....nu l-am mai vazut de mul p-ailea!!!! biggrin.gif
Cipp
Ady, portbagaj de plafon gasesti oriunde - metro, sel, cora, se potrivesc cele de pe palio sau siena, trebuie sa masor exact distantele si costa aprox 150 de lei. Eu intrebam daca si-a pus cineva, nu daca se gasesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.