Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Albea Active
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
cristian90365
Multumesc mult, smile.gif
de'acu am ce face vreo doua zile band.gif
Vily91075
QUOTE(cristian90365)
Buna ziua,
sunt si eu un viitor posesor de "ALBEA" si as dori sa aflu o parere de la cei care stiu cum se comporta cei de la "AUTOBRESCIA", pentru ca desi sunt din Botosani , acolo am gasit , cred eu , intelegere (deocamdata numai la tel.) sa pot lua o masina pe firma noua in leasing. smile.gif Marturisesc ca decizia pt Albea am luat-o in proportie de 75% din acest motiv. Dar dupa cum vad pe forum cei care o au sunt multumiti de acesta "machinetta".
Sorin te rog sa-mi trimiti si mie pe mail (oblio.consultanta@yahoo.com)
manualul de la "ficat" biggrin.gif , pentru ca dupa cum spun cei de la Bv, cel tarziu pana pe 10 nov ar trebui sa o iau si vreau sa mai citesc ceva inainte.Multumesc anticipat :wave:


Salut,
Sunt si eu interesat de manualul de la Fiat Albea. Tatal meu doar ce si-a cumparat (si a si venit de trei zile!!!) un Fiat Albea (Active, varianta Confort cu geamuri electrice pe fata, fara aer conditionat) si as fi interesat sa il ajut sa descifreze tainele noii masini. Insa cum momentan nu sunt cu el in tara (voi fi acolo in decembrie) as vrea sa imi "fac temele" inainte. Multumesc cui poate sa imi trimita manualul la dvly@yahoo.com
Vily91075
QUOTE(Sorin82761)
Am trimis


il rog mult pe Sorin, ca am citit ca el a trimis la mai multi useri manualul, sa mi-l trimita si mie (am specificat adresa de e-mail in postul anterior).
Cat despre zgomotele de la pornire, va confirm ca tata mi-a spus ca masina are un mic zgomot la pornire (cateva secunde) pana cand motorul se stabilizeaza. Insa masina are doar 50 KM (atat cat a reusit sa mearga tatal meu cu ea in prima zi).

In rest, nu mi-a spus de probleme deosebite. Cel mult, de o mica problema cu inchiderea portbagajului. O sa citesc din nou postul Danei 9ca am vazut ca ea are solutia inchiderii silentioase, prin mesterirea suruburilor de la portbagaj... smile.gif

Mentionez ca tatal meu e trecut de 60 de ani (si desi pensionar de ceva vreme, nu arata varsta si ii place sa conduca). Eu in schimb, nu am inca masina, dar sper sa am in curand... Am ales calea de a va scrie eu, pentru ca va imaginati ca tata nu e prea priceput in ale forumurilor.

Masina pe care si-a cumparat-o este o Albea 1.4 Active (Confort - deoarece are geamuri electrice pe fata) si are culoarea Blue Capri.

Sa ne reauzim sanatosi!
Sorin82761
am incercat sa trimit dar imi da ceva eroare , ceva nu e bine la adresa care mi-ai dat-o
Vily91075
QUOTE(Sorin82761)
am incercat sa trimit dar imi da ceva eroare , ceva nu e bine la adresa care mi-ai dat-o


Uf, iarta-ma...cred ca mi-era foame cand am scris...adresa corecta este: dvily@yahoo.com

smile.gif))

Si eu care asteptam raspunsul pe yahoo, ca stiu ca esti super prompt!!! Multumesc din suflet Sorin,

Vily
Sorin82761
am trimis
ady84545
Trimite-mi si mie manualul ala ca sa vad si eu ce stie masina asta a voastra! biggrin.gif jmason@k.ro
Vily91075
QUOTE(Sorin82761)
am trimis

Sorine multumesc mult..ti-am multumit si pe mail.

Acum am ce studia...Chiar daca nu mi se incarca inca toate pozele, ma interesa textul (in special manipularea compului de bord, care este varianta aceea cu display-ul mai mic, ca doar e un Active)

Sa speram ca nimeni nu o sa aiba probleme majore cu Albea, dar din cate vad eu se cam inmultesc ca ciupercile dupa ploiae. La mai multe, ca masinuta este intr-adevar frumoasa...
Sorin82761
Vily pozele nu o sa le incarce numai pe primele pagini...asa mi-a fost trimis si mie , Ady am incercat sa trimit da imi da erroare
Sorin82761
Am descoperit ca functia CD news on /off chiar functioneaza cand am iesit afara din localitate , daca opream masina si o porneam cu toate ca era pe Cd in momentul opriri pornea pe Radio Actualitati si news palpaia pe bord , si in oras a facut la Fel selectand Europa FM , si aseara mi-a afisat prima data avertismentul pe bord ca e pericol de inghet afara fiind 3 grade
ady84545
Mai incearca te rog, e absurd sa dea eroare, asta e adresa.
Sorin82761
Ady o sa incerc sa mai trimit maine dimineata da am incercat de trei ori sa trimit si imi trimitea MAIL cu erroare cu nu o fost trimis ,uite acuma seara iar am incercat imi da erroare daca vrei maine iti copiez de acolo sa vezi ce scrie
Sorin82761
Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following
addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<jmason@k.ro>:
194.102.255.23 failed after I sent the message.
Remote host said: 552 5.2.3 Message exceeds maximum fixed size
(2000000)

Cam asta scrie cand trimit
Stanean75862
:minigun:
ADY vezi ca serverul de la KAPPA nu accepta mailuri mai mari de 2MB. asa ca da-ne alt mail...eventual de pe Yahoo.
Treci si tu la alte lucruri...nu te crampona pe cele romanesti...asa cum ai facut cu masina!!!
cristian90365
Buna seara,
asteptam un raspuns de pe la cei din BV referitor la dealerul de acolo, e sau nu seris, se tin de cuvant? cristi ce-ai mai facut cu cutia , ti-au rezolvat-o? :doctor: :help:
ady84545
Sorin , uite trimite-l pe adresa asta: mirceaeli2000@yahoo.com
Sorin82761
Am trimis
Stanean75862
Fratilor!!!! haideti sa-mi sustineti parerea
http://clubfiat.myforum.ro/viewtopic.php?p=45#45

ca un moderator de pe acolo habar nu are cei aia Albea... :bash:
Sorin82761
http://www2.uol.com.br/interpressmotor/not...s/item15276.shl
Stie cineva sa traduca ce scrie aici?
cristian90365
http://babelfish.altavista.com
introdu acolo denumirea si alege , daca te descurci putin in engleza , traducerea nu e super dar intelegi beer.gif
cristian90365
http://babelfish.altavista.com/
Titus91338
Doamnelor si Domnilor,

Daca nu e cu suparare am si eu o intrebare.Am cumparat un Fiat Albea Active si nu am cu el decat 100 km .La o franare usoara pe o panta mai lina apare un scartait la frane,un zgomot de frecare,putin cam deranjant. Imi poate spune cineva carui fapt se datoreste daca va dispare sau e cazul sa merg la service?

Multumesc.

Respecte maxime
Sorin82761
mersi cristian
Stanean75862
QUOTE(Titus91338)
Doamnelor si Domnilor,

Daca nu e cu suparare am si eu o intrebare.Am cumparat un Fiat Albea Active si nu am cu el decat 100 km .La o franare usoara pe o panta mai lina apare un scartait la frane,un zgomot de frecare,putin cam deranjant. Imi poate spune cineva carui fapt se datoreste daca va dispare sau e cazul sa merg la service?

Multumesc.

Respecte maxime



vezi pe la inceputurile forumului asta...problema a avut-o chiar creatorul acestui forum!!! Da oricum mai mergi cu fiatul tau, sa se mai aseze si el...totusi ai doar cativa km. Multe vor intra in normal...adica te vei obisnui cu ele....iar la 100 km, nici macar bavurile de pe placutele de frana sau saboti nu s-au dus!!! Ai rabdare, si mergi cu masina!!!
S-o stapaneasti sanatos!
cristian90365
cu placere, a mers sorine?,
spuneti-mi si mie cum se poarta rosu scilla ca si culoare, se intretine usor?
ca si al meu vine saptamana viitoare arigato.gif
ALBEA DINAMIC, rosu scilla, cu abs si protectie motor band.gif
Stanean75862
O sa injuri si tu ca mine!!!! culoarea imi place mult de tot dar trebuie spalata tare des, iar apa lasa intotdeauna urme!!!
filipescu82758
aveti grija cu presurile ... sub pedale sa nu fie nimic, in special sub cea de ambreiaj - din manualul de utilizare smile.gif si... calcati pana in podea pedala.

o intrebare... cand sunt intr-a doua si vreau sa o bag in viteza 1 agata, intra greu, daca am peste 10km/h; daca stau pe loc sau se misca foarte incet intra lejer.

la voi cum este?
arigato.gif
Sorin82761
o intrebare... cand sunt intr-a doua si vreau sa o bag in viteza 1 agata, intra greu, daca am peste 10km/h; daca stau pe loc sau se misca foarte incet intra lejer.
Pai treaba asta eu am intalnit-o la toate masinile pa care le-am condus ...dar e simplu da un sprit ( ca la camion cand vrei sa introduci intr-o viteza inferioara) , si e ok
cristian90365
mai am o intrebare, cine stie sa-mi raspunda : masinile vin cu cauciucuri "all season" sa de "vara " ca pe 7 nov trebuie sa o iau si eu si nu stiu .... :scratchchin: arigato.gif
Cristi80483
Cristian cauciucurile sunt numai de vara.Ori ca ai goodyear sau pirelli (parca) ambele sunt de vara.
Nu am rezilvat nimic cu cutia.Inca nu mi-am programat-o la service pt revizia de 10000 km.Atunci o sa cer sa mi se schimbe si ambreiajul.Si am sa vad daca mai face figrui dupa ce il schimba si daca mai face am sa cer sa se verifice si cutia.
Marius91441
Astazi am facut si eu comanda de un Dynamic. Ma dusesem, de fapt, pentru un Active plus, dar nu mai sunt in oferta. Acum a bagat in locul Active plus, Albea confort sad.gif care are geamuri anterioare electric si 2 boxe in portierele anterioare, dar fara AC (hotii).
Sunt nerabdator :newblush: de n-am aer....

As dori si eu manualul de utilizare (Sorin), macar sa invat ceva pana atunci. (sa fiu invers decat voi biggrin.gif ).

Adresa de mail: make_bd@yahoo.com

Multumesc mult!

PS: E beton clubul asta!
Sorin82761
Am trimis
felicitari pentru masina
Lucian91487
Salutare la toti albeistii!

De ceva timp citesc si eu forumul asta, si de abia azi cand am terminat de citit toate mesajele m-am inregistrat si eu.

Am si eu o Albea Active Plus alba (desi nu cred ca era nevoie sa mentionez culoarea biggrin.gif) cu optionale AC si geamuri electrice.
O conduc de vreo 6 saptamani si am in jur de 3200km.
Spre norocul meu cei de la Autoitalia pana acum s-au comportat bine. Masina a venit in 7 zile lucratoare de la data platii, am primit o data cu masina si manualul si a doua cheie. Actele si numerele au venit cam dupa 4 saptamani (inainte cu o saptamana sa expire numerele rosii)

Mi-a parut bine sa citesc pe forum ca nu sunt probleme cu masina, lucru de care m-am convis si eu pana acum.

Numa bine, si sa ne tina ficaturile cat mai mult wink.gif
cristian90365
Multumesc Cristi, inseamna ca tre' sa pregatesc bani si pt macar doua cauciucuri de iarna , apropo' pe la Bv e zapada?
Vis a vis de miscarea din a-2-a in a intaia e normal sa o accepte doar la viteze f. mici , pt ca viteza intai e pt plecatul de pe loc la orice masina , asa ar face si trabantul si cel mai cel jeep, atunci cand esti in mers cobori pana la a-2-a smile.gif
virgil84493
E normal sa-ti intre mai greu in viteza I din a doua, mai ales daca nu ai calcat frana!!!
Filipescu, nu uita ca viteza I e doar pentru pornirea masinii de pe loc!!!
Ai avut Dacie inainte? Ea nu facea la fel????
virgil84493
O veste buna:
De dimineata, la Bailesti au fost -3 grade, motorul a pornit rotund, fara nici o dificultate.
Nu tacheti, nimic, totul OK.
Asa ca , dragi colegi, aveti putina rabdare cu masina.. Macar pana la 3k km!!!! Nu de alta, dar azi am trecut de 6k!
virgil84493
@ Stanean:
Ai dreptate cu forumul ala, dar eu cred ca nu ai ce vorbi cu magarii de acolo ( ma refer la KKKKK-ul acela de moderator). :bandit: :bandit:
I-auzi, baba de 50 de ani ce manaca doar cartofi... :minigun: :minigun: :minigun: :minigun: :minigun:
Sa fim seriosi, Statean, sunt lucruri ce se fac (SI BINE!!!) si restul, ca forumul acelora.....
Chiar nu meriti sa pui la suflet asta, m-am convins!!!
cristian90365
Imi place ce aud Virgil, la cat mai multe mii de km fara probleme.
Abia astept sa vina ziua de marti ca merg sa o iau si eu de la Bv beer.gif band.gif
virgil84493
Cristian, ideea e urmatoarea, deci:
Cu rabdare, ca la fata mare!!!!
virgil84493
Si inca ceva: luni - dimineata am procesul cu garcea ptr carnet, asa ca tineti-mi pumnii !!!
Daca ma gandesc, mai bine astept ( intarzii) procesul, merg cu dovada si imi iau carnetul inapoi!!!
cristian90365
Succes pt luni, si daca poti sa-ti iei carnetul mai bine evita-l ca militienii nostri nu stiu prea multe smile.gif :pray: :boxing:
virgil84493
@Cristian:
Ce dor imi este de Oblio!!!
De unde ai foto?
Poate si o adresa sa descarc desenele????
Hai, ca de la Albea am ajuns la Oblio...
Nu-mi pare rau!!
Cristi80483
Frati conforumisti marti la ora 11:00 sunt programat la revizia de 10000 km.Acum am 9900 km deci mai am numai un pic.Oricum trebe mers intre 9800 km si 10500.
Urati-mi succes ca voi avea nevoie pt ambreiaj.
Ieri (sambata) a fost o zapada in bv de toata frumusetea.Numai buna de facut drifturi si intoarceri cu frana de mana.
ps:ce naiba se strica la intoarecerile cu frana de mana pe zapada.
Stanean75862
Cristi!!! se pare ca esti primul la revizie!!! sa ne spui si noua!!!
In alta ordine de idei
Haideti sa-l ajutam pe Virgil pe
http://clubfiat.myforum.ro/automobile-fiat-vf3.html

Ca a dat de un moderator ce nu are ce cauta acolo!!!! :bash:
eddie
Pai forum de-ala cu myforum are si baietelul meu.E gratis si iti faci propriul regulament....Nu vedeti cate mesaje s-au scris pe el ?
Ce naiba,aveam pretentie la voi !?
cristian90365
Virgil, n-am nici eu cine stie ce despre oblio ce am gasit am dat cautare pe google: oblio the point , poti incerca aici
http://www.harrynilsson.com/page-the-point.html
cristi marti ajung si eu la autobrescia sa-mi iau masina , poate ne intalnim
"face to face" :cheers:
Stanean75862
Gata m-am lamurit...cu alte forumuri!!! Acolo nu prea am vazut nimic interesant...de aci am invatat destule despre masina asta... multe chestii ce nu sunt scrise in manualul ala, pe care apropos...inca nu il am!!! (ma refer la varianta originala!!!). M-ieste tare frica sa nu avem probleme pe la verificari...de felulo ...." nu se poate rezolva sub incidenta garantiei din cauza nerespectarii regulilor de exploatare!!!" CARE REGULI ??? daca nu avem inca manuale??? Te poti astepta la asa ceva!!!
mihai89977
Referitor la cei AUTOBRESCIA am numai nemultumiri, trebuia sa ajunga masina la mine de pe 20 octombrie si nici acum( 5.11.06) nu a ajuns si in plus m-au tratat fara pic de atentie,nici macar nu m-au sunat o data sa-mi spuna ca intarzie masina,doar eu sunam si o rugam pe tipa de acolo sa ma sune si sa ma anunte, insa niciodata nu m-a sunat....din punctul meu de vedere sunt lipsiti de respect fata de clienti .....nu va sfatuiesc sa mergeti la ei!!!!
mihai89977
..Sorin iti multumesc pentru manualul de utilizare..m-am uitat asa pe el si sunt nerabdator sa vina masina sa vad ce este de capul ei deoarece inafara de cei de pe acest forum nimeni nu vorbeste masina de bine si toti m-au descurajat zicand ca am facut o alegre proasta, sper sa nu fie asa..mentionez este un DYNAMIC fara ABS...ms si bafta multa pentru toti!!
Cristi80483
ok.Cristi eu am programare la 11:00.Tie la ce ora ti-au zis sa vii dupa masina?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.