No SSO cookie

BMW Seria 5 Touring tunat de AC Schnitzer

voteaza
(0/ 0)
BMW Seria 5 Touring tunat de AC Schnitzer
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german a creat un pachet sportiv pentru modelul BMW Seria 5 Touring. Noul pachet consta in imbunatatiri ale performantei, un nou sistem de suspensie, pachet aerodinamic si imbunatatiri ale interiorului.

 
 
AC Schnitzer este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani. Tunerul a modificat in trecut modele precum Seria 5, Seria 1 si X6. Cel mai nou kit a fost realizat pentru modelul BMW Seria 5 Touring. Acesta a primit imbunatatiri ale performantei pentru toate versiunile diesel si imbunatatiri estetice interioare si exterioare.

In ceea ce priveste cresterea performantelor, tunerul a inceput cu propulsorul diesel de 2.0 litri care a primit o crestere a puterii pana la 218 CP. Propulsorul de 3.0 litri al modelului 525d a primit o crestere a puterii de pana la 245 CP, dezvoltand acum aceasi putere ca si modelul 530d standard. Cel din urma dezvolta dupa imbunatatiri 286 CP, iar modelul 535d a primit o crestere a puterii de pana la 360 CP.

Pachetul de performanta este completat de un nou sistem de evacuare si un nou sistem de suspensii care asigura un echilibru intre sportivitate si confort.

Modificarile estetice exterioare consta intr-un pachet aerodinamic format din eleron montat pe plafon, bara frontala/spate noua, praguri sportive si jante intre 18-21 inch. La interior ies in evidenta insertiile de carbon si aluminiu si noul volan sportiv.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4605 :: 22.13MB