No SSO cookie

Hispania va folosi cutii de viteze Williams

voteaza
(0/ 0)
Hispania va folosi cutii de viteze Williams
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Hispania va beneficia, incepand cu sezonul competitional 2011, de sisteme de transmisie Williams, astfel incercand sa se elimine problemele hidraulice ale monoposturilor iberice.

 
 
Echipa de Formula 1 Williams a anuntat oficial ca va furniza tot ce tine de sistemul de transmisie al monoposturilor echipei Hispania Racing, incepand cu sezonul 2011.

Echipa iberica folosea pana acum cutia de viteze Xtrac, dar, prin intermediul firmei Cosworth, a ajuns la o intelegere cu Williams. Intelegerea a fost usor de realizat, in conditiile in care atat Williams, cat si Hispania utilizeaza in acest moment motoare Cosworth.

'' Tehnologia cutiilor noastre de viteze s-a dovedit in mod constant atat competitiva, cat si de incredere, si de aceea aceasta intelegere va fi una benefica pentru ambii constructori.'' a declarat presedintele Williams, Alex Burns.

De partea cealalta, Colin Kolles, managerul de echipa al Hispania Racing, s-a declarat mai mult decat incantat de noul contract, spunand ca: '' Acest parteneriat tehnic este un pas important inainte in vederea obtinerii unor performante mai bune pentru echipa Hispania.''

Hispania si-a facut debutul in Formula 1 in acest sezon, suferind nenumarate probleme tehnice de-a lungul anului, dezvoltarea monopostului actual fiind minima pe durata ultimelor luni. Prin intelegerea cu Williams, inginerii si mecanicii Hispania spera ca marea majoritate a problemelor lor hidraulice sa se atenueze sau sa dispara cu totul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1846 :: 22.11MB